2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان. من واقعا نتونستم کل تاپیک رو بخونم اما مبخوام برم پیش دکتر هدیه قوامی میخوام دوباره ا ...

سلام عزیزم بچه های توی تاپیک یه سری پیش ایشون میرفتن ‌و ازش راضی نبودن اصلا بازم شما یه تحقیقی بکن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چشم. خودم که از درد پریود و استرس دو سه ساعت بیشتر نخوابیدم

سلام صبح بخیر ماهنده جون خدا پشت و پناهت عزیزم‌ انشالله با بهترین خبرها بیایی اینجا منتظرت هستیم 🌹❤️

@mehremah   نتونستم پيامتون رو ريپلاي كنم، نميدونم چرا.  ممنون از لطفت عزيزم، توكلم به ...

سلام صبحت بخیر عزیزم توکل برخدا ، انشالله برات بهترین ها رقم میخوره فقط استرس نداشته باش🌹😘

سمر جان شما هر جلسه برای ویزیت و سونو چقدر میدادی؟؟؟

الان با سونو شده فکر کنم 528 قبل عید سیصدو خورده ای بود اگه سونو نداشته باشی حتما صدو خورده ای هست سونوهای داپلر انجام میدن چون من برای تکمیلیم که میدم بنویسن مینویسن سونوی داپلر. خداروشکر پول سونوهامو  تکمیلی میده اگه شما هم داری تکمیلی اگه یوقت رفتی اونجا حتما بعدش  ازشون برای بیمت نامه بگیر ببر

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام دوستان ماهنده عزیزم انشالله که خوش خبر بیای عزیزم خدا همراهت.

داداشیممم الهی که پانکچر عالی داشته باشید و جنینای عالی عالی دست خدا همراهت گلم.

پیشول جون الهی که انتقالت عالی باشه و دو هفته دیگه برامون خوش خبر باشی عزیزم.

@ماهنده        

@داداشیمممم

@pishool      

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام صبح بخیر ماهنده جون خدا پشت و پناهت عزیزم‌ انشالله با بهترین خبرها بیایی اینجا منتظرت هستیم 🌹❤ ...

سلام عزیزم. مرسی گلم❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام دوستان ماهنده عزیزم انشالله که خوش خبر بیای عزیزم خدا همراهت. داداشیممم الهی که پانکچر عالی دا ...

عزیز دلمی انشالله♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها کسی همسرش برای میکرواینجکشن ،از روش میکروتسه استفاده کرده؟به چه صورت؟باردارشدن؟تاثیری روی گری ...

من همسرم تسه شده یبار عمل شده گفتن نمونه داره برا روز پانکچر من همسر من هم تسه شده. بازم بستگی داره کیفیت چطور باشه برای من نصف تخمکهام جنین شده تعداد حتی تو بیضه هم خیلی کم بود. ولی جنین هام بلاست شدن

خدایا شکرت
واقعا? ممنون عزیزدلم. وای ازروزیکه مشکل باشه  بدتر میشه هاحتمادرد داره اینجوری😑😑 خیلی خوب تو ...

آره

چه‌مشکل‌باشه

چه‌مشکل‌نباشه..دردنداره‌عزیزم

مثل‌عمل‌پانچر‌هس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻