2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
گلم انشالله که کنجدات چسبیدن به دلت به حق علی. آلو خوبه انجیر خیس خورده هم خوبه کیوی هم خوبه روغن ز ...

مرسی از راهنماییات دعای قشنگت...😍

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره قطعا مشکل دلارام اینا ژنتیکی نبوده.  من بیشتر نگرانه مواقعی ام که با مراقبت فقط یه درصد کم ...

روی سلامتی بچه تاثیر نداره عزیزم. اگه روی کروموزوم y باشه به فرزند پسر ناباروری منتقل میشه که خیلی نادر هست معمولا در آزوهای دارای اختلال ظاهری دیده میشه میگن. اگه روی کروموزوم x باشه. با x مادری همپوشانی میشه. و اختلال نشون داده نمیشه مگر نسل سوم که اون هم باز به صورت نازایی. که اونم گفتم چون علم انقدر پیشرفت کرده تا اون زمان ممکنه اصلا مساله ی مهمی نباشه. الان علم کشت سلول انقدر پیشرفت کرده که از سلول های بنیادی اسپرم و تخمک میسازن. فقط چندین سال زمان میبره تا رواج پیدا کنه و کاربردی بشه. چون رشته ام ژنتیکه اینا رو سر درمیارم برات گفتم🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم انشالله مثبتی و مامان شدی مطمئن باش  

خیلی از لطف و محبتت ممنونم موقع دعا خوندنات منم یاد کن لطفا گلم الهی که خودتم بزودی پیش دکتر خیلی خوب انتخاب کنی بری و به بهترین وراحترین شکل مادر بشی.دعاگوتم گلم بازم ممنونتم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
@ماهنده     ماهنده جون چه خبر دختر قشنگم😍😍

عزیزززززز دلم. فرشته هاتو آوردی خونه مبارکههههه😍😍😍 من گفتن سه زنگ بزنم برام تلگرام کنن عزیزم

الهی به امید تو  من دارم میرم برام خیلی دعا کنید توکلم به خداس.  التماس دعا. 🥺🥺🥺🥺🥺 ...

عزیز دلمممم..برو خدا پشت و پناهت😍😍

دعای همه ی ما بدرقه ی راهت❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
@ماهنده     جوووووون چی شدددد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

جووووون دلمممممم❤️❤️❤️❤️ گفت ساعت سه براتون تلگرام میکنیم

جووووون دلمممممم❤️❤️❤️❤️ گفت ساعت سه براتون تلگرام میکنیم

وای خدایااااا😍😍😍😍😍😍😍

ب خدا ک ب دلم اومده مثبتییییی

از همون روز اول گفتم 😍

کلیییی دعا کردم برات..الهیییی ب حق فاطمه زهرااا میای با خبرهای خوب خوووب و ماها کلیییی ذوق کنیم😃😃😃😃

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
وای خدایااااا😍😍😍😍😍😍😍 ب خدا ک ب دلم اومده مثبتییییی از همون روز اول گفتم 😍 کلیییی دعا کردم ...

فدای مهربونیات. خدا شاهده تمام دعاهای خوبت در حق دیگران اول خیرش به خودت میرسه. انشالله دوباره دامنت سبز بشه مهربونم. منم همیشه دعاگوتم🌷🌷🌷🌷❤️❤️❤️❤️