2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
[QUOTE=189051067]اره عزیزم جنینای مرحله دومم بلاست بودن[/QUبه دکترم بگم انجام میدن؟الشرایط خاصی داره ...

بلاست بودن جنینا رو میگی یا انتقال دو مرحله ای رو میگی؟ اگه‌منظورت بلاست بودنه که نمیدونم دکترت چطوریه. رویان که این طور نبود من بگم میخوام بلاست انتقال بدم .خود دکتر تصمیم میگیره تازه اونم با مشورت جنین شناس. من دکتر اول گفت انتقال دومرحله برات انجام میدیم مرحله دوم هم بلاست باشه بعد زنگ زد جنین شناس و ازشون پرسبد که ایا جنینای من کیفیت خوبی دارن؟ میتونن بلاست بشن قابلیت بلاست شدن رو دارن و جنین شناس هم پاسخش مثبت بود و دیگه دکتر تو پروندم نوشت.

بنظدم اگه میخوای درخواست بدی و یا اصرار کنی به دکترت برا بلاست بودن جنینات اول با جنین شناس مرکزتون درباره جنینا صحبت کن اگه نظرش مثبت بود بعد به دکترت بگو.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بایدلنفوسیت تراپی انجام بدم،فعلا آزمایشات و عکس وسونوانجام دادم،این ماه ان شاءالله برم برای لنفو. ...

عزیزم کدوم دکتر پیشنهاد لنفوتراپی بهتون داده؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
پارسال یبار مطب.یبار صارم.نشد رفتم عکس رنگی.دکتر میگه بازم ای یو ای کن.میگم نکنم

iuiخیلی خوبه حداقل بی ضرره و درد و بدبختیش کمه من سر پانکچر کارم به بیمارستان کشید انقدر افتضاح بودم ک الان اگه مجبور شم دوباره پانکچر شم نمیدونم چیکار کنم، چون جنین هام بی کیفیته این نی اخر ک مونده

بچه ها تو رو خدا هرکی میدونه کمک کنه...یه جا خوندم اب هویج خوبه قبل از انتقال ....شوهرم رفته خیلی خر ...

من شنیدم میگن بعد از انتقال نخورین.قبل از انتقال رو نشنیدم تا حالا

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من امروز با علیرضایی نوبت گرفتم برای دو هفته دیگه  توکل بر خدا با انرژی مثبت می رم جلو

انشالله بهترینا برات اتفاق بیفته

قطعا میفته عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من شنیدم میگن بعد از انتقال نخورین.قبل از انتقال رو نشنیدم تا حالا

عزیزم شما چندتا جنین انتقال دادین؟مشکل همسرتان درچه حدی بود؟چندمین بار بود میکرو انجام دادید؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشاالله عزيز دلم، ممنون از دعاي قشنگت😍  چشم حتما، اگر قابل باشم🌷

حتما قابلی عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
باشه گلم. صبحانه خوردم میرم. آخه منفی بشم حال گیری میشه. دلم نمیخواد بچه ها ناراحت بشن. خودشون کم نا ...

نه عزیزدلم من مطمئنم مامان شدی مهربونم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزدلم  انشالله خدا به تو هم نی نی های خوشگل و ناز بده 😍😍

چند سالته چند وقته اقدام کردی،مشکلت میدونی چیه؟

اگه دوس داشتی جواب بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد