2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
خیر دل مهربونتونو ببین انشالله. از همسرتم تشکر کن عزیزدلم. ممنونم از محبتت. مطمعنم خیری که برای دیگر ...

انشالله برای خودت. 

فداتتتتتتتتتتتتتتتت انشالله😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله برای خودت.  فداتتتتتتتتتتتتتتتت انشالله😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷🌷🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای جانم به خدا اشکم در اومد خیلی التماس دعا دارم ازتون انشالله که خودتم تیکر بارداریت واقعی بشه به ...

فدات شم عزیزم دیشب برای کل بچه های تاپیک دعا کردم شما هم همش تو ذهنم بودی الهی خدا ی فرشته خوشگل و ناز بهت بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات شم عزیزم دیشب برای کل بچه های تاپیک دعا کردم شما هم همش تو ذهنم بودی الهی خدا ی فرشته خوشگل و ن ...

خدا نکنه گلم ممنونم عزیزم خیر ببینی. انشالله الهی آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا نکنه گلم ممنونم عزیزم خیر ببینی. انشالله الهی آمین

فدات شم گلی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
متاسفانه منفی شد و هممون دل شکسته شدیم عزیزم😢 انشالله دو تا جنین دیگه اش براش دو قلو میشن🥰🥰🥰

خیلی ممنون قربونت برم. واقعاهمدردی های همتون اگر نبود نمیتونستم سرپابشم. ازهمتون یه دنیاممنونم حق خواهری رو تمام کردین درحقم

سلام بچه ها ی سوال میگم من دوتا انتقال منفی داشتم اولی دو تا سه روزه دومی دوتا بلاست بنظرتون برم ب ...

به نظر من که برو من با یه انتقال منفی رفتم 

هم ایمنی مشکل داشت هم انعقادی 

هیسترو هم کردم رحمم مشکل داشت اکه با این اوضاع چندبار دیگه هم انتقال میدادم احتمال زیاد منفی میشد و من نمیدونستم مشکلم چیه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ای وااااای 😔😔😔😔نمیدونم چی بگم اصلا .چقدر اذیت شد تا انتقال داد 😔😔😔خدا بزرگه ان شالله چند وقت ...

ممنون عزیزدلم😓قسمت این بوده, چقدرباعلایمم شماهارواذیت کردم خودم امیدوار. دعاکن ایشالله دیگه اینباربشه دیگه حمایتگراموازدست دادم میگن برونشدبیخدال شو جونت روازدست میدی😭😭😭اخه هنوزم ازشنبه داروهاقطع کردم اماشدیدسرگیجه میگیرم هنوزم

به نظر من که برو من با یه انتقال منفی رفتم  هم ایمنی مشکل داشت هم انعقادی  هیسترو هم کرد ...

مرسی عزیزم میدونید حدودی هزینش چقد میشه؟