2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
یه چی بگم بخندی من مقعدی شیاف میذارم جذب نمیشه درسته میاد بیرون 😁😁 توکل برخدا راضی ام به رضاش هر چ ...

ااا برای من نمیاد اصلا ریزش هم نداره همش میمونه همون تو😅😅

ایشالله که خیره به فال نیک بگیر ولی بنظرم با اپیلاکتور دیگه نزار همون انگشت بهتره راستی  روز چندمت بود عزیزم کدوم مرکزی

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون عزيز دلم لطف كردي در حقم♥️، منتظر بتاي مثبتت هستم، امروز تو يادت بودم😍  آخر شب ميخوام ح ...

عزیزه دلم خواهری اصلا نگران نباش انشالله این بار برات میمونن به حق این ماه عزیز و این شبای قدر این آخرین انتقالت باشه منم به نیت ماهنده میخواستم یاسین بخونم به نیت شما هم میخونم عزیزم دوتا جدا انشالله که امشب راحت و با آرامش بخوابی دوست نازم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با پيامت اشك اومد تو چشام، الهي آمين😘😘 عزيزمي خيلي از لطفت ممنونم🌷

فدای دلت بشم عزیزم❤

فردا با انرژی خوب برو عزیزم موقع انتقالتم هی آیت الکرسی بخون برای خودت 🥰

ااا برای من نمیاد اصلا ریزش هم نداره همش میمونه همون تو😅😅 ایشالله که خیره به فال نیک بگیر ولی بنظ ...

انگشت خودمون رو عشقه 😁 من اهواز هستم عزیزم وارد روز دهم شدم ، ایشالله 

انشالله که همه چی برات خوب پیش میره برات دعا میکنم حتما منو بی خبر نذار انشالله با جواب مثبت میای و ...

مرسی خیلی محتاج به دعام لطف میکنی عزیزم.۲۵ ازمایش دارم حتما میگم چه منفی چه مثبت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
از دكتر پرسيدي گفت اشكال نداره واژينال يا مقعدي؟

نه اینو نپرسیدم ولی قبلا از ماما پرسیده بودم میگفتن فرق نداره البته یه مامایی هم یادمه گفته بود جذب واژینال بهتره.

اینجا هم خیلی از دوستان گفته بودن که فرقی نداره زینبی جون هم گفتن اگه اشتباه نکنم.

نه عزیزم نیست به دلت بد راه نده ایشالله که بحق پنج تن خیره. عزیزم مهم نیست من شنیدم اونی که میریزه م ...

من شنيدم اينجا كه دوامپول ويه شياف يا يه امپول  ودوشياف باشه  يعني سه تا بايد باشه ولي به شما يه امپول ويه شياف دادن

دوتا سر ساعت خاص ١٢ ساعت يكي ميذاري يا فرقي نميكنه؟

آمپول و شیافها رو با فاصله شش ساعتی میزارم البته یه شیافمو یازده شب میزارم تا یازده صبح چیزی نمیزارم 

مامان چیکا چیکار کردی کی عملته بسلامتی؟؟میگم شما نمیدونی اب هویج ضرر داره قبل از انتقال یا نه؟

عزيزم دوشنبه بايد برم غربالگري بعد انشالله دكتر وقت سركلاژ برام تعيين ميكنه. قبل از انتقال فكر نميكنم ضرري داشته باشه اما بعدش خوب نيست بازم از زينبي جون بپرس عزيزم

خداياشكرت....❤️