2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام  کیا مامان شدن این چند روز ؟؟؟خبر تازه چی دارین بچه ها؟؟؟۰

هیچی فعلا آرزو جون خبری نیست فعلا چندتا از بچه ها انتقال دادن منتظریم جوابشون بیاد ماهنده هم چهارشنبه آز میده انشالله مامان شده باشه. Pishol هم چهارشنبه انتقال داره. سمر هم فکر کنم هفته بعد باید آز بده. با تو دلیات برامون دعا کن منم فردا عمل پانکچر دارم کلا ۶ تا تخمک داشتم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی فعلا آرزو جون خبری نیست فعلا چندتا از بچه ها انتقال دادن منتظریم جوابشون بیاد ماهنده هم چهارشنب ...

عزیزم ان شالله به سلامتی .امیدوارم همگی خوش خبر باشین.ناراحت تعداد تخمک هات نباش .انشالله با اولین انتقال مامان میشی .من دو هفته پیش سونو رفتم همه چی خوب بود بچه هم گفتن دختره .دیروز سونو انومالی داشتم خدا رو شکر همه چی خیلی خوب بود ولی گفت بچه پسره .واقعا دیگه موندم باید چیکار کنم .تا خودمو آماده میکنم برای جنسیت بچه و کلی میگردم چیز پیدا میکنم جنسیت عوض میشه .دیگه بیخیال شدم فعلا .صبر کنم به دنیا بیاد بلکه با چشم خودم ببینم اعتماد کنم دیگه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
هیچی فعلا آرزو جون خبری نیست فعلا چندتا از بچه ها انتقال دادن منتظریم جوابشون بیاد ماهنده هم چهارشنب ...

سلام عزیزم. ای جون دلم فردا پانکچر داری. انشالله که عالی پیش بره و تخمکات زیادتر شده باشه اگه هم نه اصلا نگران نباش عزیزم توکل بر خدا شش تا جنین عالی برات میشن🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه هنوز عزیزم نشدم روزه میگیرم خداکنه هنوز نشم🤗🤗دیگه کمتربخورم روزه هامو. ایشالله فردامن منتظرخبرا ...

ااااااا مگه انتقال ندادی ؟؟؟؟برای چی روزه می گیری؟؟؟

نه هنوز عزیزم نشدم روزه میگیرم خداکنه هنوز نشم🤗🤗دیگه کمتربخورم روزه هامو. ایشالله فردامن منتظرخبرا ...

قبول باشه. التماس دعا عزیز دلم♥️🌷

ااااااا مگه انتقال ندادی ؟؟؟؟برای چی روزه می گیری؟؟؟

متاسفانه منفی شد و هممون دل شکسته شدیم عزیزم😢 انشالله دو تا جنین دیگه اش براش دو قلو میشن🥰🥰🥰

متاسفانه منفی شد و هممون دل شکسته شدیم عزیزم😢 انشالله دو تا جنین دیگه اش براش دو قلو میشن🥰🥰🥰

ای وااااای 😔😔😔😔نمیدونم چی بگم اصلا .چقدر اذیت شد تا انتقال داد 😔😔😔خدا بزرگه ان شالله چند وقت دیگه میاد خبر خوش بارداریش رو میده .خیلی ناراحت شدم .

عزیزم ان شالله به سلامتی .امیدوارم همگی خوش خبر باشین.ناراحت تعداد تخمک هات نباش .انشالله با اولین ا ...

ای جانم آره یادمه گفتی دختره عزیزم آره بهترین کار همینه فقط یه چیزایی که ضروریه رو بخر که فرقی نداشته باشه دختر یا پسرش. انشالله به سلامت بغلش میکنی عزیزم. التماس دعا

تا الان جواب نداده 😔😔

صبح انلاین شده بود ولی احتمالا چون پیاماش زیاده پیامت رو ندیده

نگران نباش الان حال بچت خوبه. انشالله میری سونو خیالت راحت میشه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم ان شالله به سلامتی .امیدوارم همگی خوش خبر باشین.ناراحت تعداد تخمک هات نباش .انشالله با اولین ا ...

سلام ای جانم عزیزم انشالله جنسیت هرچه که هست صحیح سالم باشه به امید خدا و به موقع بیاد تو بغلتون  خدا حافظش باشه ایشالله.

آرزو جون علائمت  موقع انتقال چی بودشما؟ من خیلی میخوام به علائم اهمیت ندما ولی نمیشه همش تو فکر میرم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم. ای جون دلم فردا پانکچر داری. انشالله که عالی پیش بره و تخمکات زیادتر شده باشه اگه هم نه ...

سلام ماهنده جونم آره فردا شد میخواستم بهت شب پیام بدم انشالله عزیزم. ببین ماهنده الان دارم میگم بهت یادت باشه منو فردا حتما تگ کن شاید فردا بعد عمل وقت نکنم همه پیاما رو بخونم چون خیلی فکرم پیشته گوشی هم که نمیتونم ببرم پس یادت نره. برات خیلیییییییییییییی دعا میکنم عزیزم دلم میخواد فردا با خوشحالی بیای انشالله هیچ وقت غمت رو نبینم