2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044742 بازدید | 684407 پست
نه اینترنتی هست نوبت‌هاشون  برو تو نوبت دهی اینترنتی مام با هر دکتری میخوای انتخاب کن ساعت و رو ...

الان زنگ زدم مام برای ۲۵ اردیبهشت با علیرضایی وقت داد نوبت عارفی هم ۲۸ اردیبهشت هست تو این مدت تحقیق کنم ببینم کدوم رو برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جان قدم کوچولوتون مبارک  عزیزم زردی نوزاد اصلا کاری به گرمی خوردن شما نداره این اشتباه ...

خیلی ممنونم عزیزم انشالله انتقال شما مثبت میشه و نینی میادتودلت ...اینستاندارم عزیزم ولی دکتری هم که بردمش بهم گفت گرمی نخورم مایعات بیشتر بخورم ولی خداروشکر زردی نداره دیگه ولی شوهرم ومادرش میگن فعلا گرمی نخورم 

الان زنگ زدم مام برای ۲۵ اردیبهشت با علیرضایی وقت داد نوبت عارفی هم ۲۸ اردیبهشت هست تو این مدت تحقیق ...

اره حتما خودت با هردو ویزیت شو عزیزم انشالله هر کدوم انتخاب کردی بهترین باشه برات هردو خوبن مهم حسی هست که بهت داده میشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره حتما خودت با هردو ویزیت شو عزیزم انشالله هر کدوم انتخاب کردی بهترین باشه برات هردو خوبن مهم حسی ...

ممنون عزیزدلم اینستا گرام علیرضایی رو دیدم 

انرژی مثبته دکتر خوبیه فقط زیاد اسمش رو نشنیده بودم دکتر معروفیه؟؟

خيلي دكتر خوب ، دقيق و اپديتي هست خيلي ها پيشش نتيجه گرفتن 

انشالله منم بگیرم 🤲 خیلی ناراحتم دیگه واقعا خسته ام

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
تست کرونا از بیای دادم یه بار قبل شروع سیکل یه بارم دیروز دادم واسه قبل عمل. انتقال رو نمیدونم ولی و ...

کدوم‌مرکزی منم چهارشنبه پانکچر میشم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خیلی ممنونم عزیزم انشالله انتقال شما مثبت میشه و نینی میادتودلت ...اینستاندارم عزیزم ولی دکتری هم که ...

سلام نازنین جون.تبریک میگم.امیدوارم قدمش براتون پر از شادی و نیکی باشه.دعا کن که منم دیگه امسال مادر بشم.

تا الان جواب نداده 😔😔

عزیزم زینب جون یکم مشغله ش زیاده .هر موقع وقتش آزاد شد به تاپیک سر میزنه .انشالله که زود پیامت رو میبینه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...