2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044595 بازدید | 684400 پست
چی مصرف کردی از روز اول پریود؟

سینال اف با دوز ۹۰۰ رو ۳۶ درجه بعد شد دوز ۴۵۰  و امپول اورگالوتران  دور نافی چندتا داد بهم و امروزمhmgزدم و فردا شبم گفت دوتا دورنافی  اوویترال با هم بزنم پنجشنبه صبح هم برم برای پانکچر به امید خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خودم گفتم اونام گفتن مشکلی نیست اخهiuiتقریبا مثل اقدام معمولیه دیگه اگه میخواست نتیجه بده که تو ۵ ...

من ۳۱ سالمه.قبلا هم ای یو ای کردم.دفعه دوم مثبت شد.ولی نموند.

الان ۹ ماهه درگیرم.روح و روانم اروم نداره.دارم میمیرم.دیروز پریود شدم با داشتن سه تا تخمک خوب.

میگم زود پانگچر بشم و تمام 

😉

پشیمونی چرا زودتر پانگچر نشدی؟ من بعد مرده زایی که داشتم ۹ ماهه همش راههای مختلفو رفتم.الان میگم کا ...

آره عزیزم هر چی زودتر بهتر اگه زبونم لال نشه آدم هی وقت داره که پانکچر کنه و انتقال بده. آخی عزیزم متاسفم انشالله زود زود مامان میشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سقط مربوط به همون ازمايش هاي انعقادي ميشه  ديكه مثلا يا  جهش ژني دارن يا مشكل انعقادي دارن ...

خوب ایمنی اگه مشکل باشه قرص پردینزون  میدن و برای مشکل انعقادی انوکسا و آسپرین.

الان تو تمام ایران بار اول این آزمایش‌ها رو کامل نمی‌نویسن  و فقط در صورت سقط مینویسن دلیلشم واقعا نمیدونم 

من با اینکه انعقادی خداروشکر مشکل هم نداشتم  گفتن روتین  مرکز هست و به همه میدیم آسپرین و انوکسا رو شما شاید تعیین جنسیت بودی مثلا از اول ندادن نمیدونم والا

در اندک من تویی فراوان یارب..
سقط مربوط به همون ازمايش هاي انعقادي ميشه  ديكه مثلا يا  جهش ژني دارن يا مشكل انعقادي دارن ...

البته بعضی مواقع هست که سقط مربوط به ایمنی و انعقادی هم نباشه گلم دلایل مختلف میتونه داشته باشه مثلا ضعیف بودن جنین یا بدون هیچ علتی باشه اصلا و اتفاقی باشه مثل سقط که من بار اولی کا طبیعی باردار شدم داشتم با دادن کلی آزمایش هیچ دلیلی پیدا نکردن وگفتن اتفاقی بوده یا بدلیل ضعف اسپرم بوده

کار جنین شناس مام خوبه؟؟؟

من شنیدم خوب هست و در کل تجهیزات و دستگاه هاشون  بروزترین دستگاه هاست و مجهزترین مرکز ناباوری خاورمیانه شناخته شده حالا دیگه نمیدونم والا...

آره عزیزم هر چی زودتر بهتر اگه زبونم لال نشه آدم هی وقت داره که پانکچر کنه و انتقال بده. آخی عزیزم م ...

شوهرم دید چک بی بی منفی شده پاهاش لمس شد.بنظرت بسم اله بگم و وارد سیکل بشم؟

😉

من ۳۱ سالمه.قبلا هم ای یو ای کردم.دفعه دوم مثبت شد.ولی نموند. الان ۹ ماهه درگیرم.روح و روانم اروم ن ...

عزیزم الهی که به حق روزهای عزیز به خواسته قلبیت برسی و هرچی خدا صلاح بدونه برای همه پیش بیاد سعی کن استرس نداشته باشی چون واقعا استرس و نگرانی رو نتیجه کار اثر بدی میزاره

شوهرم دید چک بی بی منفی شده پاهاش لمس شد.بنظرت بسم اله بگم و وارد سیکل بشم؟

عزیزم من نمیدونم شما خودت بهتر شرایطت رو میدونی انشالله که خیره براتون. آی وی اف هم صد درصد نیست اونم ۴۰ درصد امکان موفقیت داره ولی راهی نداریم دیگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دیر به دیر نوبت میدن؟

نه اینترنتی هست نوبت‌هاشون  برو تو نوبت دهی اینترنتی مام با هر دکتری میخوای انتخاب کن ساعت و روزهایی که میتونی برات میاد خودت انتخاب کن.

بنظرم اگه مام اومدی هم وقتتو  با دکتر عارفی کنسل نکن و حتما پیش ایشون هم ویزیت شو شاید خیلی به دلت بشینه و برات اوکی باشه گلم.

خوب ایمنی اگه مشکل باشه قرص پردینزون  میدن و برای مشکل انعقادی انوکسا و آسپرین. الان تو تمام ا ...

گفت چون سقط نداشتي و انتقال اوله ، راستي  قبل انتقال انوكسا داشتي يا بعد انتقال؟