2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چن بار ای یو ای شدی؟وسط سیکل همیشه فولیکول داشتی؟

اصلا iui نکردم تاحالا اولین باره دارم میرم برای ای وی اف پنجشنبه عمل تخمک کشی دارم وسط سیکل اره داشتم مثلا روز ۱۳ یا ۱۴ یا ۱۵ میرفتم سونو داشتم  

خب خدا رو شکر تعداد تخمکات که عالیه انشالله هم جنینای عالی برات درست میشه و با اولین انتقال مادر میش ...

ازمایش کرونا چی ها دادی؟

ایا موقع انتقال از شوهر هم تست کرونا میخان؟

😉

آخه جز قدیمی های این تایپیک هستی.پس چرا تازه پانگچر میشی؟

نه عزیزم من خیلی قدیمی نیستم از برج ۱۰ سال پیش اومدم این تاپیک ولی خوب ۹ سال ازدواج کردم و کلی قبلش توی مطبا وقتم رو هدر دادم هر دفعه یه چیزی میشد که هی شروع سیکل پانکچرم عقب می افتاد. حالا قسمت شده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چرا پس مستقیم وارد سیکل ای وی اف شدی؟😐

خب خودم گفتم اونام گفتن مشکلی نیست اخهiuiتقریبا مثل اقدام معمولیه دیگه اگه میخواست نتیجه بده که تو ۵ سال اقدام میشد بعد سنمم ۳۴ شده دیگه مرکز هم قبول کرد گفتن مشکلی نیس مگه نباید مستقیم وارد سیکل ای وی اف شد؟ 

الهی عزیزم ایشالله خوب میشی ولی والامنم همچنان سرگیجه هام ادامه داره این داروها عوارضش زیاده حتی بعد ...

عزیزم خدا کنه زودتر خوب بشی. پریود نشدی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
شوهرت دارو چی میخوره؟

حدود ۵ماه دارو میخوره. ال کارنتین. سلنیوم پلاس. ویتامین دی. ای. فولیک اسید. کیوتن. آمپول سینال اف یه دوره زد. 

کلی هم رعایتای دیگه میکنه 

نه عزیزم من خیلی قدیمی نیستم از برج ۱۰ سال پیش اومدم این تاپیک ولی خوب ۹ سال ازدواج کردم و کلی قبلش ...

پشیمونی چرا زودتر پانگچر نشدی؟

من بعد مرده زایی که داشتم ۹ ماهه همش راههای مختلفو رفتم.الان میگم کاش پانگچر شده بودم.

😉

ازمایش کرونا چی ها دادی؟ ایا موقع انتقال از شوهر هم تست کرونا میخان؟

تست کرونا از بیای دادم یه بار قبل شروع سیکل یه بارم دیروز دادم واسه قبل عمل. انتقال رو نمیدونم ولی واسه قبل عمل پانکچر از همسرم گرفتن چون گفتن ممکنه از بیضه نمونه بردارن