گلم اسمش گرون در رفته ها من امروز حساب کتاب کردم دیدم با دکتر عارفی هزینه هام کلش شد 16 میلیون در ماه مهر ۹۹ و اوایل آذرش.
و مام شد بیست و یک تومن که افزایش قیمت تو سال جدید تو تمام مراکز اعمال شده حالا الان بیمارستان بهمن چنده و چقد گرونتر شده نسبت به زمان من نمیدونم. این بیست و یک که میگم مثلا توش هزینه دکتر غدد و آزمایشهای ایمنی و اینا هم هستا....حتی ریز هزینه ها مثلا تزریقاتم من نوشتم داروهای همسرم ویزیتهای همسرم همه توشون هست.
که مثلا تو اون شونزده تومن من مثلا آزمایش ایمنی ندادم دکتر غدد هم نرفتم دکتر ایمولوژی هم نرفته بودم اینا رو همه تو دومی رفتم و هزینه هاشو روش حساب کردم .
کلا کل هزینه های جانبی و اصلی تو اولی برام نزدیک16
و کل هزینه های جانبی و اصلی به اضافه آزمایش ایمنی که مثلا خودش یک تومن شد برام این آزمایش مثلا. آزمایش های غدد دوبار دادم و دکتر ایمولوژی اینا شد نزدیک ۲۱.
گرونتر هست ولی نه خیلی شاید خامش نزدیک سه تومن گرونتر شه تو کل پروسه مثلا حالا دقیق نمیدونم.
اینا صرفا تجربه های منه تا چقد همگانی باشه رو نمیدونم انشالله تونسته باشم کمکی کرده باشم.
ولی در نهایت دوست عزیزم هرجا که بنظرم بهت استرس وارد نمیشه و بتونی با دکترت ارتباط برقرار کنی بهترین جا برای شما میشه و روش اصلا شک نکن. انشالله دست دکتر عارفی برات خیر باشه و بزودی مادر بشی عزیزم من فقط گفتم تجربه هامو بگم مثلا همزمان با من یک خانمی بیمارستان بهمن انتقال داد و الان خداروشکر بارداره صرفا چون من نتیجه منفی گرفتم نمیشه بگم بد بوده من فقط و فقط تجربه خودمو تعریف کردم براتون و نمیگم بده اونجا 😉