2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست
@چیکا1     @شوره     @ماهنده     @زینبی_بابا     ...

سلام عزیزم انشالله که حاجت روا بشی عزیزم و به زودی به مراد دلت برسی. به نظرم از داروهاس نگران نباش گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من انتقال جنین دادم ۳ تا جنین برام انتقال دادن  بتام روز ۱۳ انتقال ۳۰۰۰ شد و دو رو ...

سلام عزیزم مبارکه قبل انتقال مکمل چی می خوردی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
زنده باشي گلم انشالله با كلي تخمك عالي سورپرايز بشي😍

انشالله با دوتا فسقلت برام خیلی دعا کن چهارشنبه وقته عمل پانکچرمه😘😘😘😘😘 

انشالله خودتم با آرامش سرکلاژ میکنی و به سلامت به دنیا میاین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای آره سنمون یکی سال عروسیمون یکی ای جونم برام خیلی دعا کن منم برات خیلییییی دعا میکنم عزیزم انشالل ...

خيلي به يادت بودم عزيزم😍 واقعا شباهت در چه حد😅 انشاالله شماهم جنين هاي عالي داشته باشي و خبر مثبت شدنت رو بدي♥️♥️😘😘🌷🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام گلم ممنونم از احوال پرسیت انشالله فدات شم. آره امروز رفتم همون ۶ تا بود ولی گفت سایزشون خوبه وق ...

قربونت عزیزم . 

خدارو شکر سایزشون خوب شده . خیلی خوشحال شدم برات . انشالله همشون‌ جنینای با کیفیتی بشن . توام چهار شنبه مامانشون بشی عزیزم. دکتر طاهری خیلی خوبه من تعریفشو زیاد شنیدم . منم میخوام با دکتر طاهری شروع کنم انشالله

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشالله با دوتا فسقلت برام خیلی دعا کن چهارشنبه وقته عمل پانکچرمه😘😘😘😘😘  انشالله خودتم با ...

حتما حتما اگر قابل باشم هرشب دعاتون ميكنم عزيزدلم براتون بهترينارو ميخوام از خدا. قربونت برم مهربونم يكي دوروز خيلي استرس داشتم بابت سركلاژ الان اروم شدمو با توكل به خدا ميخوام برم انجام بدم انشالله سونو ان تي هم خوب باشه خيالم راحت بشه تو دعاهات فراموشم نكن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خداياشكرت....❤️ 
دوستان کسی میدونه آمپول اوویترول از کجا میتونم پیدا کنم  امروز رفتم بیمارستان  بهمن نداشت ...

داروخانه عطيه سادات سعادت يا داروخانه دكتر تشيدي نزديك رويان اگه سمت شرق هستي يه زنگ بزن عزيزم. انشاالله پيدا ميكني

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزيزم مرسي كه به يادم بودي از ته قلبم برات دعا كردم گلم انشالله بزودي برامون خبراي خوب بياري❤️ا ...

ممنونم ازت عزیزدلم خیلی لطف داری, خدا انشالله دوقلوهای نازتوسالم بزاره بغلت. براشون صلوات میفرستم5تا. 

وای واقعا؟ خیلی نگران بودم که نکنه مرضی چیزی گرفتم؟ یعنی گاهی جوری میشه که نمیتونم سرپاوایستم

الهی امین انشالله  یه انتقال مثبت و بتای تپل عزیزم ، 😍😍🌹  خیلی قشنگ گفتی 😍 الهی ...

انشاالله عزيز دلم😍 انشاالله هممون بهترين تقدير برامون نوشته بشه امشب🌷🤲🏻

حتما حتما اگر قابل باشم هرشب دعاتون ميكنم عزيزدلم براتون بهترينارو ميخوام از خدا. قربونت برم مهربونم ...

چیکا جون سلام . خوبی عزیزم . چیکا خواهرم چند سال پیش سرکلاژ انجام داده ازش پرسیدم برات ،گفتش که خیلی دکتر خوبی بوده که اینو بهش پیشنهاد داده . مخصوصا برای دوقلو این کار  خیلی خوبه

عزیزم شک نکن به علم دکترت . برو انجام بده و توکل کن بخدا

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم انشالله که حاجت روا بشی عزیزم و به زودی به مراد دلت برسی. به نظرم از داروهاس نگران نباش گ ...

قربونت برم ممنون لطف داری. بیادبرادرت صلوات وفاتحه خوندم روحشون شاد تو این شب عزیز. 

خب خداروشکر پس از داروهاست نگران بودم. گاهی خیلی شدیدمیشه

سلام عزیزای دلم امشب خیلی خیلی همتونو یاد کردم 😭😭😭😭خدارو به عزیزاش قسم دادم همرو واسطه کردم وساطتِ هممونو بکنن امشب تو تقدیر وسرنوشتمون مادرشدن نوشته بشه...خیلی خیلی التماس دعا دارم ازتون منِ حقیرو از دعای خیرتون محروم نکنین😭😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
داروخانه عطيه سادات سعادت يا داروخانه دكتر تشيدي نزديك رويان اگه سمت شرق هستي يه زنگ بزن عزيزم. انشا ...

ممنون تماس میگیرم انشاالله  خدا تو این شب قدر همه رو از این چشم انتظاری در بیاره