2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزم. چرا اکوی قلب رفتی؟ 

سلام عزیزم  تو مام میفرستن عزیزم و باید نامه داشته باشیم از دکتر متخصص قلب برای اجازه میکرو  چون میگن هر خانم قبل بارداری باید اکو قلب و چکاپ قلب بشه و یکی هم فکر کنم بخاطر داروهایی که بهمون میدن مثل استرادیول و غیره بهتره که چک بشیم قبلش

در اندک من تویی فراوان یارب..
امروز صبح چایی خورده بودم یهو بالا اووردمش حالا گاهی اینجوری میشم در خالت عادی صبحها یه وقتایی زردا ...

من نه بابا هیچ علائمی ندارم اصلا😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ثمر جون چطوری عزیزم ؟؟؟ کی انشالله باید آزمایش بدی؟😍

سلام عزیزم خوبم . من بیست دوم حالا خیلی مونده

مرسی از احوال پرسیت  عزیزم التماس دعا 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیز دلم. خودت خوبی؟ هستم منم جونم❤️🌷 خودت خوبی؟ انشالله چهارشنبه صبح آزمایش دارم

قربونت برم منم الهی شکر میگذره...

ب سلامتی انشالله عزیز دلمممم 🤗🤗😍😍

انشاالله ک با خبرهای عااالییی برمیگردی❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دخترا دعا کنید امروز انتقال داشتم به حق این روزهای عزیز  دست پر باشم

عزیزدلم انشاءالله که روز به روز تو وجودت رشد میکنن و۹ماه دیگه بغلت میگیریشون صحیح وسلامت به این اذان الهی آمین🤲🏻🤲🏻

شمام منو دعای خیر کن عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم فک نکنم از اون باشه یه وقتایی اینجوری میشم صبحا

انشاءالله که از بارداری باشه مثبت فکر کن مثبت اتفاق بیفته عزیزم 

انشاءالله که این روزا زود بگذره به خیر ودستِ پر بیای خبرِ مادرشدنتو بدی 

الهی آمین