2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044781 بازدید | 684410 پست
سلام عزیز دلم. خودت خوبی؟ هستم منم جونم❤️🌷 خودت خوبی؟ انشالله چهارشنبه صبح آزمایش دارم

بیصبرانه منتظر جواب ازمایشت هستم

امیدوارم مثبت بشی و نیاز به نظر سنجی نباشه 

بعد بیام و بگم با نی نی تو دلت برام دعا کن

بیصبرانه منتظر جواب ازمایشت هستم امیدوارم مثبت بشی و نیاز به نظر سنجی نباشه  بعد بیام و بگم ب ...

الهی آمین

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  تو مام میفرستن عزیزم و باید نامه داشته باشیم از دکتر متخصص قلب برای اجازه میکرو &nb ...

آها، چه خوب.   

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فرزی جون بیمه تکمیلی هزینه آزمایشهای ایمنی انعقادی به شما داد؟  

نه عزیزم من بیمه تکمیلی ندارم. همه رو با دفترچه دادم. سه تا صفحه ازمایشم که تاریخشون مال بهمن ماه هست ایمنی و انعقادی ان. همشون با هم ششصد و خورده ای شد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت برم منم الهی شکر میگذره... ب سلامتی انشالله عزیز دلمممم 🤗🤗😍😍 انشاالله ک با خبرهای عااال ...

منون از محبتت عزیز دلم. انشالله❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بیصبرانه منتظر جواب ازمایشت هستم امیدوارم مثبت بشی و نیاز به نظر سنجی نباشه  بعد بیام و بگم ب ...

ای جونم مهربونم‌. انشالله هرکاری از دست خدا ساخته است. التماس دعا❤️🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ای جونم مهربونم‌. انشالله هرکاری از دست خدا ساخته است. التماس دعا❤️🤲

ماهنده جونم امیدوارم که چهارشنبه جوری بشه که دیگه نخوای به این تصمیمات فکر کنی، ولی حتما به حرف دل خودت گوش بده، به سلامتی خودت فکر کن، و بعد از چند تا دکتر مشورت بگیر

عزیزم لنفوسیت تراپی هم مگه درد داره؟

ب خدا من ک مردم ی جور درد خیلی ازار دهنده ای ی عالمه گریه کردم ازهر دستت فک کن ۷-۸ تا تزریق زیر جلدی نمونه رو ب صورت زیر جلدی تزریق میکنه ب دستت ی جور دردیه ک انگار پوستتو و ازگوشتت جدامیکنن و نمونه میره زیر پوست خدا نصیب هیشکی نکنه

بچه هااا استرادیول چ عوارضی دارع؟؟؟؟؟؟ و اینکه چرااا باید حتمااا پیاده روی داشته باشیم؟؟؟

عوارض استرادیول یکیش لخته شدن خون هست.

پیاده روی رو میگن خوبه هم برای جلوگیری از این لختی و هم جریان داشتن خون در بدن و خونرسانی بهتر به رحم و غیره

در اندک من تویی فراوان یارب..