2777
2789

هنوز سرفه میکنن با یکم آبریزش بینی دارن دخترا...

ببرمشون خونه مادرم ؟دختر خواهرم اونجاست مریض نشه؟

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هنوز علائم دارن نبر تا کاملا خوب بشن 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

انتی بیوتیک میخورن؟ ولی خب میگین سرفه دارن باید احتیاط کنید

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

تورو خدا نبر من زنداییم بچه مریضشو بعد ۱۰ روز آورد خونه مامان بزرگم آبریزش‌و‌سرفه داشت منم نمی دونستم رفتم پسرم‌مریض‌شد‌پدرم دراومد تا خوب شه کلی تو‌دلم بدوبیراه‌گفتم‌بهش 

گناه داره بچه خواهرت نبر

انتی بیوتیک میخورن؟ ولی خب میگین سرفه دارن باید احتیاط کنید

بله اموکسی کلاو میخوردن تموم شد اموکسی سیلین میدم شربتشو و قرص سرماخوردگی میخورن امشبم برا سرفه شون شربت گل بنفشه دادم

تورو خدا نبر من زنداییم بچه مریضشو بعد ۱۰ روز آورد خونه مامان بزرگم آبریزش‌و‌سرفه داشت منم نمی دونست ...

خواهرم از هفته قبل اومده شهرمون...فردا میرن گفتم برم ببینمشون...پس نمیرم تا ان شاء الله  دخترش مریض نشه 

نرو تا دو هفته ..‌ واقعا خیلی زور داره بری و بقیه رو مریض کنی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑