2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
سلام عزیزم ممنون بیادم هستی😊😊😊اره الحمدلله دیگه بایدتسلیم اراده خدا بود.  اره خودمم همین فک ...

خوب پس اگر نظر دکترت اینه پس همین ها رو انتقال بده عزیزم انشالله که نیاز به پانکچر پیدا نمیکنی 

آره واقعا خوش به حالشون حداقل دغدغه تموم شدن ذخیره رو ندارن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
الهی بگردم واسه پسر مظلومت‌. جیگرم رو کباب کردی. آره زردی که میره بالا همش میخوابن شیر نمیخورن. تجرب ...

اخ اون چشم بند رو نگو که وقتی رو چشماش میزاشتم گریم میگرفت کاش هیچ بچه ای مریض نشه حتی همین زردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص وياگرا ميشه توضيح بديد دوز خاصي داره و چه زماني بايد استفاده بشه ؟ 

عزیزم دکتر به من گفت از روز شش پریود روزی نصف بزارم داخل واژن 

برای خونرسانی  رحم و صخامت اندومتر هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
میگم برای من تو برگه جنین گرید نزده که فقط نوشته دوتا هشت سلولی

برا منم نزده حتی چند سلولی هم ننوشته دیروز پرسیدم گفت دیگه نمیزنیم گرید رو

سلام دوستای گلم

من شنبه رفتم دکتر.ویزیت شدم

دکترسونوازم گرفت واندازه رحمم ۸-۷درروز۱۲پریودی بود.اندازه ش ب نظرشماخوبه

بعدبراخودم وشوهرم آزمایش کرونانوشت وگفت چندروزقبل ازاینکه پریودبشی آزمایش روانجام بده وباجواب بیادمطب

یعنی این ماه برام انتقال میدن؟

سلام خانوم ها پيج ابن سينا در مورد سلول درماني يه گزارش گذاشته كه با كمك سلول درماني  يعني نمونه از خون دوره قاعدگي ، ٤٠ تا ٥٠ درصد شانس  موفقيت در اي وي اف رو بيشتر ميكنه دكتر ظفر دوست صحبت ميكنه وبيشتر براي كسايي هست كه تخمك ضعيف دارن 

نه آستاره جون ربطی به فامیلی نداره من و همسرم از دو تا شهر متفاوت هستم و هیچ ارتباط فامیلی نداریم. ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم 

نه فامیلی رو برای برای خودمون پرسیدم ،آخه خودمم شک کردم که شاید همین مشکلی داشته باشیم 

این آزمایش رو باید داخل دفترچه همسرمون هم بنویسه یا فقط برای خودمون کافیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه آستاره جون ربطی به فامیلی نداره من و همسرم از دو تا شهر متفاوت هستم و هیچ ارتباط فامیلی نداریم. ...

میخوای لنفوتراپی کنی ؟

دکتر شرکت اصلا پیشنهاد لنفو بهم نداد فقط ازمایشگاه گفت 

به شما دکتر شرکت گفت در مورد لنفوتراپی

یعنی چی پنج تاس که یکیشم حساب نکردن

یعنی روی کارت جنین نوشتن چهارتا. پشت کارت پنج تارو با مشخصاتشون نوشتن. دفعه اول هم موقع تخمک کشی گفتن 2 تا تخمک دارم، بعدا فهمیدم سه تا بوده یکیش کیفیتش پایینتر بوده بهم نگفتن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خوب پس اگر نظر دکترت اینه پس همین ها رو انتقال بده عزیزم انشالله که نیاز به پانکچر پیدا نمیکنی  ...

اره دکترمشهدم اینوگفته ببینم تبریزیه چی میگه? دیگه الان دکترم اونه برای پانکچروانتقال. 

وای اره میبنی ادم غبطه میخوره ولی بعدمیگم بازم خداروهزارشکر. توذخیرت چنده؟ من زیریک شدم

میتونی این دوتا رو انتقال بدی شاید خدا خواست و با همین دوتا مامان شدی  نه بیهوش میکنند درد ندا ...

انشالله که همینطوربشه عزیزم دعاکن برام😔😔خیلی سخته الکی الان دارم خوش میکنم میخندم تابقیه فکرکنن مهم نبوده منفیه. 

وای شمارفتی هیسترسکوپی؟ من عکس رنگی رفتم بعدش عفونت گرفتم, اینم اینطورنشه؟ مردم زنده شدم عفونت لوله

سلامت باشي عزيزم منم دفعه اولم هست كه فريز انتقال ميدم. امروز رفتم سونو دكتر گفت همه چي خوبه . قرار ...

عزیزم به سلامتی خیلی خوشحالم برات انشالا خیره

منم چهارشنبه ها رو دوست دارم بنظرم انرژی خاصی داره ☺️