2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیم خوب بودن گفتم شاید ضعیف بودن همه رو توی یکی گذاشتن

آره خودمم فکر کردم شاید ضعیف باشن از نظر اونا. همرو گذاشتن تو یه نی که بعدا هر کدوم رشد کردنو دوباره فریز کنن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ای جانم گلم من جز شانزده هستم اگه دوست داری شرکت کنی میخوای برای منو نصف کنیم من هنوز شروع نکردم به ...

ایشالا که مثبت باشی عزیزم 

هر قسمتی رو که خوندید به من بگید بقیه اش رو بخونم

عزیزم شاید خیلی مهم نباشه  میگم به نظرت امکان داره داخل ازدواج فامیلی این مشکل بیشتر باشه نمی ...

مامانو سوفی گفت دکتر زرنانی اینو براش ننوشته اگه مهم بود حتما می نوشت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ایشالا که مثبت باشی عزیزم  هر قسمتی رو که خوندید به من بگید بقیه اش رو بخونم

مرسی از دعات گلم انشالله.

عزیزم شما از اول سوره طه بخون تا اخرش.

من چند صفحه امشب نشستم خوندم از سوره مریمم  چند صفحش  مونده فردا میخونم انشالله.

انشالله حاجتتو  بگیری شماهم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام گلم فدات بشم من برام دعا كن خير باشه

من کاملا درکت میکنم که چقد الان استرس داری من شب قبلش تا صبح بیدار بودم گریه میکردم تو بیمارستانم همینطور از شدت استرس اینقد بچه ها اینجا به من دلداری دادن حالا شما  طول سرویکست عالیه و هفته بارداریتم خوبه برا سرکلاژ 

من با طول سرویکس ۲۵ هفته ۲۰بارداریم سرکلاژ شدم دکترم بهم گفت خطر پارگی کیسه اب داری ولی سرکلاژت میکنم بهتره من با این طول سرویکس و انقباضاتی که داشتم تا هفته ۳۷رفتم اونم کیسه ابم پاره شد زایمان کردم و گرنه دهانه رحمم باز شد وقتی سرکلاژمو هفتع ۳۵دکتر باز کرد اونم ۲سانت اما دردی نداشتم 

اره خودشه هیسترکتومی. اهان این دردم داره؟؟ من عکس رنگیم چیزی نبودسالم بودم.  راستی یه سوال:بنظ ...

میتونی این دوتا رو انتقال بدی شاید خدا خواست و با همین دوتا مامان شدی 

نه بیهوش میکنند درد نداره نمیفهمی بعدش که بهوش اومدی یه کم دل درد پریودی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چیکا جان خودتون درخواست خراش دادین یا دکتر تشخیص داد! ؟ بار چندمتون بود؟

من باراولم اون روز به دکترم گفتم خراش انجام نداد برام...ولی برای مامان چیکا دفعه اول بود خودش درخواست کرد براش انحام دادن

ب سلامتی عزیزم کدوم مرکز میرید ؟؟

مرکز باروری امید،اما شیوه درمان هرکسی فرق داره،به بعضی ها سینال و گونال داد،اما من گفتم اونا بهم جواب نداده دوبار انجام دادم،که اونم این یه دونه آمپول رو داد،قسمت خوبش اینه ال دی نداد

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...