2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
عزیز دلم🥰سلام‌ ‌ من به شخصه زمستونی ها رو دوست درم

سلام گلی جون منم دوست دارم فقط میگم دختر باشه ی سال عقب میمونه از مدرسه

چی شد گلی بیبی چک زدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخخخییی عزیززززمی دوستم😘 امیدوارم واقعا مشکل جدی ای نباشه دکترا که خیلی خوب توضیح نمیدن تازه انتقا ...

خوب وقتی دو تا دکتر نظرشون یکی بوده پس جای نگرانی نیست ،انشالله که خیره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به نظرم با همسرت صحبت کن بهش بگو من این دوتا رو انتقال میدم ولی اگه زبونم لال نشد باز میخوام برم ولی ...

اره درسته عزیزدلم حق با تو هست... فکر خوبیه همین کار رو می کنم. 

خداروچه دیدی معجزه ای شد واین دوتاگرفتن اینبار. ایشالله توجنینهای زیادی برات تشکیل شه مث من دغدغه پانکچرپیدانکنی. اره طلام ارزون شده انگاری920شده

خودمم نميدونم يكي ميگه خوبه يكي ميگه خطرناكه. بنظرم اماده شو با يه حال خوب و اراده برو براي انتقال و ...

ایشالله که خوبه وخطرناک نیست من شنیدم بایدمواظب شی عفونت نگیری همین... 

عزیزم درست میگیدفکرخوبیه همینهاروانتقال بدم خداخودش رحم کنه

@چیکا1     @شوره     @آستاره۷۲     @زینبی_بابا     ...

سلام عزیزم ،خدا رو شکر که حالت بهتره 

راستش اظهار نظر درمورد پانکچر مجدد یکم سخته ،آخه باید از اول شروع کرد ولی خوب با توجه به ذخیره کم به نظر من مجدد پانکچر بشی بهتره ولی خوب باید مجدد سه ماه هر دوتون دارو مصرف کنید 

درکل با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آستاره جون واسه ایمنی کدوم متخصص رفتی؟  به شما هم گفتن پردنیزولون و اسپرین رو یک هفته قبل از ا ...

عزیزم من هنوز آزمایشات جدید رو انجام ندادم 

سیکل قبلی آسپرین نداشتم ولی پرد نیزولون رو تا روز آزمایش داشتم

من متخصص ایمنولوژی رویان رفتم

واقعا من این چند روز ، هر روز جز رو ختم کردم ، قبلا اینجور ختم شرکت کردم ممنون گفتی عزیزم 

ای جانم اشکال نداره عوضش ثوابش چندبرابر شده برات  انشالله حاجت روا بشی گلم التماس دعا🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
آپکا رو ک دید ازش پرسیدم لنفوسیت تراپی نمیخاد گفت نه. یه جورایی به تیروئید اشاره کرد ک چون لووکسین م ...

عزیزم شاید خیلی مهم نباشه 

میگم به نظرت امکان داره داخل ازدواج فامیلی این مشکل بیشتر باشه

نمیدونم چرا از همون اول این آزمایشات رو نمینویسن 

مرسی عزیزم چشم مینویسم میزارم کی باید این دو آیه بنویسم بزارم؟ 25ماه رمضان باید این کار بکنم؟؟ 

چشمت پرفروغ عزیزم

اون تاپیکو کامل بخون جواب سوالات توش هست

تاپیکش طولانی نیس کلا 5 صفحه

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
سلام گلی جون منم دوست دارم فقط میگم دختر باشه ی سال عقب میمونه از مدرسه چی شد گلی بیبی چک زدی؟

من تازه میگم بهتره که یه سال دیرتر بره میخواد چیکار کنه درسه دیگه میخونش ...درعوض تو کلاس یه سال ازبقیه بزرگتره عاقلتره....یه سال دیرتر کنکور میده یه سال دیرتر وارد دنیای ادم بزرگا میشه...والا بزار بچم بچگی کنه