2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
اره رفتار اون رو مخ منم هستش هر روز دارم فک میکنم این سری اگه مجبور شدم رفتم  چی بگم بهش  ...

وای جغله رو عالی گفتی 😂😂. ولی خوب فکراتو کن مثل من اذیت نشی. باز شما وقت داری یه تصمیمی بگیری تازه من به خیال خودم بهترین انتخاب رو کرده بودم. طرازی اتفاقا منفی خیلی داره اوایل تاپیک انا رو بخون 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتقالم احتمالا آخر هفته باشه، امروز مشخص ميشه روز دقيقش. تقريبا يك ماه خوردم. از يكشنبه قبل قطع كرد ...

به سلامتی ایشالا

روز چندمتون میشه؟؟

من سری پیش انتقال فرش داشتم اولین باره انتقال فریز میدم روز ۴ پریودم هست ۵ شنبه باید برم سونو 

استرس دارم روز چند انتقال میدن 

آخه اینبار میخوام قرداش رو مرخصی بگیرم همش میگم کاش اخر هفته بیافته که راحت دوروز خونه باشم

وای جغله رو عالی گفتی 😂😂. ولی خوب فکراتو کن مثل من اذیت نشی. باز شما وقت داری یه تصمیمی بگیری تازه ...

ببین یه سری پاپیون سفید گفت بهت طاهری خوبه اسم یه دکتر دیگه رم اورد یادته کی بود 

روز ۸ پری رفتم دکتر از روز ۹ آمپول مانع از آزادسازی رو زدم خدا کنم واسه اون باشه چون نگرانم. میدونی ...

بله عزیزم حق با شماست. اره گلم واسه اونه ترشحت کم شده. نگران نباش انشالله موقع پانکچر هم تعداد فولیکول هات بالا بره و هم از هر فولیکول چند تا در بیاد. خدا بزرگه ❤️🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزيزم متوجه نشدم چي نوشتي فداتشم 🤔

سلام عزيزم ببخشيد يه چندتا سوال داشتم ازت 

ميخاستم بدونم روز اولي كه پيش دكتر اسرافيلي ويزيت شدي چه آزمايشاتي ازت خواست و برات نوشت؟ 

سريع ميبره تو سيكل پانكچر يا نه؟ 

واسه پانكچر چه داروهايي بهت داد ؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ميدونم بعدش استراحت مطلقي ميشي😞شوهرمم ميگه حتما يچيزي ميدونه كه گفته اينكارو بكنيم تا الانش همه كار ...

سلام عزیزم خوبی منم سرکلاژ بودم اصلا نترس و دکترت میگه حتما انجامش بده هیچ ضرری نداره تازه خیالتم راحت میشه

خانما من تو هفتمین روزِ انتقالم دیگه میتونم با خیال راحت همه کارامو بکنم مثلا کارای خونه ؟حموم برم؟ یا دستمال و گردگیری کنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هیسترو کردم  دکتر  گفت دوماه استرادیول بخورم رحمم اماده تر بشه  این ماه بخورم پریود ...

عزیزم کجا هیسترو کردیم و چرا 

منم یه فیبروم کوچیک دارم دکتر گفت خیلی به جای جنین لطمه نمیزنه ولی اگه انتقال اولت منفی شد بیا برات هیسترو کنم بردارم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خانما من تو هفتمین روزِ انتقالم دیگه میتونم با خیال راحت همه کارامو بکنم مثلا کارای خونه ؟حموم برم؟ ...

عزیزم خودتو خیلی خسته نکن. کارهای سبک. حمام هم آب داغ نزن زود هم بیا بیرون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
قربونت عزیزم.چه دعای قشنگی.از خدا میخوام تو هم به تمام آرزوهات برسی

فدات عزیزدلم

آفتاب جونم الان نفست حق دعای خیر در حق من بکن 

مخصوصا از این پهلو به اون پهلو شدنت خیلی منو یاد کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اینجوری نگو عزیزم همیشه از خدا بخواه بارداری بدون استرسی داشته باشی بخدا خیلی سختی کشیدم و هر بار گف ...

سلام عزیزم خوبی? واقعا ببخشید دیروز حالم بد بود بدحرف زدم باعث یاداوردن خاطرات بدتوهم شدم ببخش منو😭

عزیزم ببخشیدمیگم بنظرت من بازم برم انتقال یابرم یک طور پانکچر یکم زیادشن بعد؟