2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظفر دوستم دكتر خيلي خوبيه ولي كلا مطب رفتن بهتر از مركز رفتنه تو مطب وقت بيشتري ميزارن 

آره واقعا ولی خب میگن اون وقت نمیتونی عمل پانکچر رو ابن سینا انجام بدی باید کلا بری بیرون. طاهری رو نشنیدی چه طوره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من زنگ زدم مطبش منشیش گفت اصلا بیمار ابن سینا رو قبول نمیکنم مگه اینکه کلا بخوای اینجا ادامه بدی بعد ...

دليل نداره بگيد مريض ابن سينا هستيد

من ابن سينا ميرفتم قبلا اما اين سري كلا مطب رفتم 

زنگ زدم پرسیدم طاهری رو گفت فقط سه شنبه و پنج شنبه هستش که 

واااااا پناه بر خدا اینا چرا هر بار یه چیز میگن. الن به مم ساعت ۴:۴۵ دوشنبه وقت داده البته گفت کلینیک ویژه هستم 

دليل نداره بگيد مريض ابن سينا هستيد من ابن سينا ميرفتم قبلا اما اين سري كلا مطب رفتم 

واقعا حیف شد به خدا. آخه گفتم نه اینکه یه وقت برم اونجا ضایعم کنه منشیش قبولم نکنه 

آره واقعا ولی خب میگن اون وقت نمیتونی عمل پانکچر رو ابن سینا انجام بدی باید کلا بری بیرون. طاهری رو ...

انصاري پور كه مطب هم بري مياره ابن سينا براي پانكچر و انتقال 

ولي ظفردوست حق انتخاب ميده 

من خودم اگه دوباره بخام پانكچر كنم نمي رم مراكز چون مراكز شلوغه جنين ها را خراب مي كنن قيمت هاي ivfبيمارستان ها  با ابن سينا تقريبا يكي و از مام ارزونتره 

انصاري پور كه مطب هم براي مياره ابن سينا براي پانكچر و انتقال  ولي ظفردوست حق انتخاب ميده  ...

منم اگه زبونم لال این بار نشه میرم مطب خدا خیرت بده که گفتی. انشالله که دیگه نیازی به پانکچر نداشته باشی

چه مقدار ؟ انتقالتون كي هست ؟ از قطع يك هفته قبل انتقال چيزي نگفته دكترتون ؟

انتقالم احتمالا آخر هفته باشه، امروز مشخص ميشه روز دقيقش. تقريبا يك ماه خوردم. از يكشنبه قبل قطع كرد برام. قطع كردنش هم تدريجي بود، سه روز يدونه، سه روز بعدش هم يه نصفه.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستان به نظرم اونایی که یکی دوبار انتقال دادین منفی شدین الکی  دوباره با همون شرایط انتقال ندی ...

يكي از بجه ها انتقال اولش بوده دوتا بلاست بوده  گريدaجنين ها .ميكه ازمايش ايمني انعقادي دادم مشكلي نداشتم ولي منفي شده دليلش چيه همون شانس بارداري ٥٠ درصد اي اي اف؟

ای خدا منو بگو که سومین باره میخوام برم تو سیکل پانکچر  چقد به طرازی امید داشتم ولی منم نسبت ب ...

بازم کاری به حرف من نداشته باش فدات شم ولی هر بار یا نیستش یا هیچ به نظرم انصاری هم خوبه شما که هنوز سیکل رو شروع نکردی خودت انتخاب کن یکی دیگه اگه دلت نیست. انشالله این آخرین بارت میشه. منم نمیدونم کدومو انتخاب کنم واسه عمل دوشنبه ببینم اوضاع چه طوره از دیروز دیگه نه درد دارم نه ترشحی حس میکنم تخمکام از بین رفتن