2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست
نه اصلا با اینکه عددش پایین بود نمیدونم چرا گفت حتما ازمایش بده بعدم توصیه یا درمانی نداشت خودم پر ...

این چند روز همش تو فکرت بودم گلم،الهی شکر که مشکلی نبود 

آره واقعا نمیدونم چرا سریع سر هر مساله ای استرس میگیریم البته دست خودمون نیست دیگه از هر مشکل کوچیکی میترسیم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای مرسی عزیزم که جواب دادی من اینایی که گفتی نمیشناسم یک شنبه کدوم یکیشون هستن ؟؟فقط میدونم دکتر ان ...

وا بهش میگفتی باید بدید من دکترم طرازی بوده ولی شکر خدا هیچ وقت نیستش پس مجبورید که به انتخاب خودم بدید والا بگو خود دکترم گفته حتما با انصاری ویزیت بشم شاید قبول کنه چون طرازی واسه من توی برگه نوشت با طاهری نوبت بگیرم بعد که رفتم نوبت بگیرم دختره گفت دکترت کیه گفتم طرازی ولی چون نیستش گفتن با طاهری بگیرم و قبول کرد شما هم اینجوری بگو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وا بهش میگفتی باید بدید من دکترم طرازی بوده ولی شکر خدا هیچ وقت نیستش پس مجبورید که به انتخاب خودم ب ...

اره موندم چیکار کنم اگه شنبه پریود بشم که میرم پیش همون طرازی چون دکترای دیگه رو نمیشناسم میترسم یه دکتری بدن که خوب نباشه ولی اگه یک شنبه پریود بشم موندم دیگه خودشون گفتن احتمالا کریمی که فک کنم ب قول دوستمون هر کی دکتر مشخصی نداره شوتش میکنن واسه کریمی  دکتر طاهری ام که سه شنبه و پنج شنبه هستش فقط 

بسلامتی شروع کنی طوطیا جون انتقال قبلی افت بتا داشتی یا منفی بود؟ سیکلت کوتاهه ک از الان داروهاتو ...

عزیزم سیکل قبلی کلا منفی شدم 

ببین دکترم این شکلی دارو داده 

دیروز پریود شدم گفت از روز پنج پریودی روزی دوتا استرادیول یک دونه امپول انوکسا و یه دونه قرص اسپرین از روز ده پریودی روزی دوتا مدروکسی پرژسترون به مدت ده روز بعد قطع کن تا پریود بشی پریود شدی دوباره از روز دوم پریودی روزی 3 تا استرادیول و یک امپول انوکسا و یک اسپرین بعد روز 11 پریودت بیا واسه سونو 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره موندم چیکار کنم اگه شنبه پریود بشم که میرم پیش همون طرازی چون دکترای دیگه رو نمیشناسم میترسم یه ...

میگم چند روز دیگه زنگ بزن وقت بگیر واسه شنبه با طرازی اگه شدز که میری اگه نه نمیری من سه بار وقت گرفتم هی پری نمیشدم کنسل میکردم. امروز طاهری بوده زنگ بزن بپرس ازشون طاهری و انصاری چه روزایی هستن. ظفردوست و ذنوبی هم توی سایت دیدم میگن خوبه که دستمونم گفت

شما چند تا داشتيد پردنيزولون ؟ انگار يك هفته قبل انتقال قطع مي مي كنن و دوباره بعد لنتقال شروع ميشه

من روزي دوتا داشتم، سيكل قبل كلروكين داشتم ولي ايندفعه اينو بهم دادن.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فک نکنم الان زنگ بزنم نوبت بدن مرسی حالا زنگ میزنم ببینم چطور میشه

من زنگ زدم مطبش منشیش گفت اصلا بیمار ابن سینا رو قبول نمیکنم مگه اینکه کلا بخوای اینجا ادامه بدی بعدم گفت واسه ماه بعد بهت نوبت میدم