2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
داشتم فکر میکردم من بعد پانکچر کلا دو تا پروژسترون زدم یکهفته هست که سینه درد شدید دارم و اعصابم ندا ...

اره عزیزم. بعد میدونی انقدر دکترا ناامیدم کردن به خاطر شرایط شوهرم همش فک میکنم الکی دارم به خودم فقط آسیب میزنم😔

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انتقال قبلی انوکسا داشتم  امروز هم دکتر واسم نوشت  انتقالم افتاد واسه خرداد

بسلامتی شروع کنی طوطیا جون

انتقال قبلی افت بتا داشتی یا منفی بود؟

سیکلت کوتاهه ک از الان داروهاتو بهت داده؟

اخه من داروها اصلیمو هنوز نگرفتم

دستیار دکتر شرکت گفت ب دکترت بگو هپارین بهت بده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من دوشنبه هفته پیش صبح انتقال انجام دادم امروز روز چندممه؟

ببین روزای انتقال این طوری حساب میشه که مثلا شما دوشنبه ساعت ۹ صبح انتقال دادی تا فرداش ساعت ۹ صبح میشه یه روز و همینطور تا اخر . اگه این طور حساب کنی الان ۶ روز کامل از انتقالت گذشته و الان توی روز هفت هستی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه عزیزم کنسل نکردم خداروشکر تونستم از متخصص ایمونولوژی (رویا شرکت) نوبت بگیرم. گفت نیاز ب سرم ندار ...

خوب خدا رو شکر. انشالله که همه چی به خوبی پیش میره عزیزم .در مورد تست آپکا چیزی نگفت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوب خدا رو شکر. انشالله که همه چی به خوبی پیش میره عزیزم .در مورد تست آپکا چیزی نگفت ؟

نه اصلا با اینکه عددش پایین بود

نمیدونم چرا گفت حتما ازمایش بده بعدم توصیه یا درمانی نداشت

خودم پرسیدم لنفوسیت تراپی نمیخاد ک گفت نیاز نیست

مرسی گلم. فقط باید صبور باشیم ک ب خوبی پیش بره بعضی وقتا الکی استرسمون زیاده و سردرگمیم. وقتی زمان میگذره مسیرمون روشنتر میشه و ارامشمون بیشتر میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سمر جان من روز ۸ و ۹ لک دیدم فقط شیاف رو برام یدونه اضاف کردن

مرسی عزیزم از جوابت الهی خدا پسرتو براتون نگهداره موفقیتاشو  ببینید عزیزم یعنی انوکسا آسپرین رو میزدی و فقط یدونه شیاف اضافه کردی؟ 

من کلا روزانه یدونه شیاف دارم و یک آمپول پروژسترون ویک انوکسا و شبی یدونه هم آسپرین بهم گفت اگه باز تکرار شد انوکسا آسپرین رو برای دو روز حذف کن یک شیافم اضافه کن که خداروشکر تا الان من ندیدم دیگه اون لکم خیلی زود دیدم البته اگه بشه بهش بگی لک چون تو ترشحم بود ببخشیدا 😬

تو روز چهارم دیدم ولی من به فال نیک گرفتمش گفتم بزار فکر کنم برای لانه گزینیه.زینبی جون هم گفتن چون بلاست بودن میتونه باشه امکان داره دیگه منم زدم به خوش خیالی☺😉

در اندک من تویی فراوان یارب..
سمر جون نازنینم مرسی از حرفای قشنگت انشالله خودتم مادر شدی اون لکی که دیدی لانه گزینیه. توکل بر خدا ...

فدات مرسی عزیزم ایشالله.

حق داری گلم آی وی اف و این دکتر رفتنا  با این حجم از داروها هممونو  کم طاقت کرده ماها هم هییییچ‌چاره ای جز صبر و تسلیم دربرابر خواست خدا رو نداریم الهی به حق علی و این روزهاش خواستمون با خواست و حکمت خدا یکی بشه خیلی خیلی زود💚💙

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزيزدلم نه فداتشم هيچي نديدم فكر كنم معمولا دكترا اينكارو ميكنن و شيافو اضافه ميكنن ولي من چون ...

چيكا جون شما يك هفته قبل انتقال پردنيزولون و اسپرين را قطع كرديد ؟ و دوباره بعد انتقال شروع كرديد؟

مرسی عزیزم از جوابت الهی خدا پسرتو براتون نگهداره موفقیتاشو  ببینید عزیزم یعنی انوکسا آسپرین رو ...

من تو دوران انتقال اسپرین داشتم اما انوکسا رو بعد از مثبت شدنم داشتم. اسپرین رو که نگفتن قطع کنم فقط یه دونه شیاف برام اضاف کردن. معمولا وقتی لک ادامه دار باشه میگن آسپرین و انوکسا قطع بشه ولی خب باید به حرف دکترت عمل کنی . منم لکه در حدی بود که دسشویی میرفتم رو دستمال بود فقط یبار رو لباس زیرم دیدم اونم کمتر از اندازه یه سکه بود. ان شاالله که خیره عزیزم. مثبت باش مثل من نباش که کلی گریه کردم بعد از دیدن لک. فکر میکردم دیگه همه چی تموم شده.با اینکه بارها خونده بودم لک میتونه نشونه لانه گزینی باشه ولی اون لحظه فکرم اصلا کار نمیکرد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
استرس نداشته باش اتفاقا داشت بارون می اومد رفتم زیر بارون واسه تو هم ویژه دعا کردم که فردا عالی باشه ...

مرسی عزیزدلم انشالله ھمھ ی تخمکات جنین بشن.از صبح خیلی دل درد داشتم بعد عملم خیلی درد داشتم.ھایپر شدم.