2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
دوستان به نظرم اونایی که یکی دوبار انتقال دادین منفی شدین الکی  دوباره با همون شرایط انتقال ندی ...

خب چرا این ازمایش ها و کارهارو نمیگن قبل بار اول انجام بدیم؟

حتما باید چند بار منفی شیم بعد به فکر بیافتن که بیشتر و دقیق تر چک کنن 😒

من که خودم گفتم زمایش ایمنی انعقادی نوشت برام

ولی هیسترو نمی دونم چیه! ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیشب کلی گریه کردم 😓 با خدا دردو دل کردمو گریه کردم یکمم که قبلش یعنی دیروز غروب گریه کردم کلا ...

سمر جون ناراحت نباش انشالله میری خونه جدید و واسه نی نی توی خونه جدید اتاق آماده میکنی به چیزای خوب فکر کن فدات شم‌ والا من اینقد دوس دارم هر یکی دو سال خونمو عوض کنم روحیه میگیرم والا به سختیاش فکر نکن انشالله اگه مثبت بشی با جون دل اسباب جمع میکنید حالا ببین پس هیچی ارزش نداره این همه تلاشتو خراب کنی برای آرامشت دعا میکنم. ولی واقعا این آمپولا و داروها خیلی عوارض داره یکیش همین افسردگیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم، ببین گلم اصلا الزامی وجود نداره برای دیدن لک لانه گزینی  و هر لکی هم معنیش لانه گز ...

ممنونم مهربون انقدر کامل توضیح دادی الهی که خدا حاجتِ دلتو بده🤲🏻🤲🏻🤲🏻

برامن فقط یه آمپول پرژسترون ۵۰ داده روزانه با ۳تا استرادیول 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خب چرا این ازمایش ها و کارهارو نمیگن قبل بار اول انجام بدیم؟ حتما باید چند بار منفی شیم بعد به فکر ...

واقعا نمیدونم چرا خودشون پیگیری نمیکنن منم اینبار خودم گفتم میخوام هیسترو کنم و رفتم دکتر ایمونولوژی 

هیسترو چیز خاصی نیست بیهوشت میکنن و از طریق واژن یه دوربین میفرستن داخل رحمت داخل رحمت رو کامل و دقیق میبینن اگه ایرادی داره تنگی رحم ، پولیپ ،.. چیزی که برطرف میکنن اگه اوکی هم بود خراش میدن رحمو که تو مثبت شدن تاثیر داره دو سه ساعت بعد هم مرخص میکنن

هزینش واسه من با داروهام 3 تومن شد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم چه کار کردی ؟سیکل رو کنسل کردی ؟

نه عزیزم کنسل نکردم خداروشکر

تونستم از متخصص ایمونولوژی (رویا شرکت) نوبت بگیرم. گفت نیاز ب سرم نداری، انتقال اول سرم نمیدیم چون ممکنه ایجاد حساسیت کنه و خودش باعث اختلال در آی وی اف بشه.

حالا دیگه نمیدونم نظر بقیه دکترا مثل دکتر زرنانی همینه یا نه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم امروز خیلی گریه کردم 😭 با شوهرم هم دعوا افتادم الکی 

قربونت برم ماهنده جان میدونی که علائم پریودی و بارداری خیلی شبیه بهم هستن توکل به خدا ولی روزهای انتظار خیلی سخت میگذره این داروها و پروژسترون هم حسابی اعصاب و روان ماها رو بهم میریزه مردا هم دیگه جلو ما کم میارن نازکشیشون ته میکشه 

منم امروز خیلی گریه کردم 😭 با شوهرم هم دعوا افتادم الکی  

داشتم فکر میکردم من بعد پانکچر کلا دو تا پروژسترون زدم یکهفته هست که سینه درد شدید دارم و اعصابم ندارم فقط روزه سکوت گرفتم دعوام نشه وای به حال شماها که تو سیکل انتقال هستین و هر روز میزنید خدا کمک کنه اوف

قربونت برم ماهنده جان میدونی که علائم پریودی و بارداری خیلی شبیه بهم هستن توکل به خدا ولی روزهای انت ...

اره عزیزم حق با تو هست. راستش دیشب هم تا صبح نخوابیدم از درد پریود صبح دیگه حسابی گریه و بد اخلاقی. دست خودم نیست خدا شاهده. مرسی مهربونم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰