2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044790 بازدید | 684410 پست
😁😁😁 یعنی میگی بریم تو کار بزن بزن و گیس و گیس کشی 

😁😁😁😁😁فکر خوبیه

ولی در کل این احساس ناراحتی و غم که‌گاهی اوقات باعث میشه با شوهرامون دعوا کنیم عادیه بخاطر داروهاست. مخصوصا تو هفته دوم بعد از انتقال اکثرا این حس رو دارن. منم داشتم منم گریه کردم خیلی تو اون دوران ولی خب سعی کردم سرمو با چیزای مختلف گرم کنم که بهش فکر نکنم که گریه م بگیره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز خيلي زوده كه قربونت برم اصلا به علائم فكر نكن فقط به وجودشون فكر كن عزيزدلم انشالله بهترينا برا ...

فدات مهربونم الان نفست حقه خیلی درحقِ ماها دعا کن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشالله که مثبت میشی عزیزدلم فقط توحه نکن زیادی

با دعای خیرِ تو عزیزدلم 

من به دعای بقیه خیلی اعتقاد دارم میدونم درحقم مستجاب میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم برا جنینای ۳روزه از کی لانه گزینی میکنن؟ من دوشنبه هفته پیش انتقال داشتم ۲ تا ۳ روزه ولی ...

سلام عزیزم، ببین گلم اصلا الزامی وجود نداره برای دیدن لک لانه گزینی 

و هر لکی هم معنیش لانه گزینی نیست، گاهی فقط باید دوز داروها تنظیم مجدد بشه

برای جنین 3 روزه حدودا، سه روز بعد از انتقال لانه گزینی شروع میشه 

کلا لانه گزینی تا هفته 12 ادامه داره و طی این فرایند جفت ساخته میشه

اصلا اصلا نگرانی از دیدن یا ندیدن لک به خودت نده گلم، ان شاء الله مامان میشی

ببین منم هییییییییییچ علائمی بعد از انتقال نداشتم و کلا توجه هم نمیکردم چون همه علائم علتش عوارض داروهاست

زینب جان قرص ویاگرا دکترم داده واسه انتقال الان سرچ کردم دیدم واسه میل جنسی اقایون هست  دلیلشو ...

عزیزم علت بالا بردن میل جنسی افزایش خون رسانی به اون ناحیه تناسلی هست

حالا علت تجویز برای شما بالا بردن خون رسانی هست خودت هم با پیاده روی روزهای قبل و بعد از انتقال این تاثیر رو بیشتر کن گلم

قرص کنترل ایمنی پردنیزولون ، قرص هایین ایندرال ( پروپرانولول) برای کنترل طپش و استرس غالبا 

اشتباه خوندم روشو، فك كردم نوشته پردنيزولون

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم ...اخه این قرصها با هم فرق میکنن تو انترنت خوندم

آره عزيزم من روي قرصت رو پردنيزولون خوندم🤦🏻‍♀️ اين قرص براي تپش قلبه، بازم از دكترت بپرس. كاربر مهربون هم اين قرص رو ميخورد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
با دعای خیرِ تو عزیزدلم  من به دعای بقیه خیلی اعتقاد دارم میدونم درحقم مستجاب میشه

انشالله حتماحتماشبهای قدر دعات میکنم لایق باشم. ولله دیشب بادل شکسته کلی گربه خداکردم خدادوستانم روشادکن حالشون مثل نشه خواهش میکنم. 

دوستان به نظرم اونایی که یکی دوبار انتقال دادین منفی شدین الکی  دوباره با همون شرایط انتقال ندین و جنین ها تونو هدر ندیدن

من یه بار منفی شدم واسه بار دوم هم هیسترو کردم هم ازمایش ایمنی انعقادی 

جالب اینه که هر سه مشکل داشت دکترم گفت حفره رحمت خیلی تنگ و کوچیک بود احتمال زیاد این بوده دلیل منفی شدنت 

و دیگه اینکه  فاکتورهای ایمنی هم مشکل داشت انعقادی هم مشکل داشت و دارو بهم داده 

فکر میکنم حتی اگه باردار هم میشدم نمیموند تو این شرایط 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شما تازگي رفتين پيش عليرضايي؟ ٥٣٠ ميگيرن از شما مكه جقد كرفتن

اره من هفته پیش رفتم گلم

سونو نداشتم فقط ویزیت شدم

یه بار دی ماه سونو شدم فکر کنم 250 اینا بود

حالا ان شاالله جند ماه دیگه روز نهم پریودیم باید برم برا سونو

عزیزم اینکه بار اول نتیجه بگیری یا نه فقط خواست خداست .هیچ گس نمیتونه تضمین بده حتما بار اول نتیجه م ...

انشالله اخه وضعیت مالیمون جوری نیس که چندین بار انجام بدم میگم شاید کاری تحربه ای چیزی انجام بدم شانسم برع بالا 

انشالله حتماحتماشبهای قدر دعات میکنم لایق باشم. ولله دیشب بادل شکسته کلی گربه خداکردم خدادوستانم روش ...

عزیزم شما چندمین انتقالتون بود ؟

کامل درکت میکنم منم دفعه قبل که منفی شدم حس میکردم دیگه نمیتونم از اون به بعد شاد زندگی کنم دیگه همش باید گریه کنم ولی بعد از یه هفته گریه و ناراحتی دوباره خودمو جمع کردم یه دفتر برداشتم با همسرم برنامه ریزی کردیم که واسه انتقال بعدی دوباره کی شروع کنم چه کارهایی بکنم و چندماه طول کشید تا با برنامه ریزی فقط پولشو جور کنیم 

زندگی جریان داره انشاالله پر انرژی تر ادامه بده 

فقط اگه هیسترو نکردی درخواست بده خودت و ازمایش های ایمنی انعقادی هم بده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود