2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
عزيزم اين قرص ايمني بدن رو كنترل ميكنه، كه بدن جنين رو پس نزنه. منم ايندفعه اين قرص رو دارم. من پردن ...

قرص کنترل ایمنی پردنیزولون ، قرص هایین ایندرال ( پروپرانولول) برای کنترل طپش و استرس غالبا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما جنینات چند روزه بودن؟

دو روزه و ۵ روزه.

ببین زیاد رو لک حساب نکن.  منظورم اینه این طور نیست که حتما باید لک ببینی تا مثبت بشی. خیلی ها بدون دیدن لک مثبت شدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
منم دیشب کلی گریه کردم 😓 با خدا دردو دل کردمو گریه کردم یکمم که قبلش یعنی دیروز غروب گریه کردم کلا ...

سمر جون نازنینم مرسی از حرفای قشنگت انشالله خودتم مادر شدی اون لکی که دیدی لانه گزینیه. توکل بر خدا عزیزم. من خیلی کم طاقت شدم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
[QUOTE=188608954]قرص کنترل ایمنی پردنیزولون ، قرص هایین ایندرال ( پروپرانولول) برای کنترل طپش و استر ...

به نظرم زنگ بزن مطب بپرس ، ببین دلیلش چی بوده یعنی پردنیزولون نداری ؟ 

منم امروز خیلی گریه کردم 😭 با شوهرم هم دعوا افتادم الکی 

ماهنده جون سال ۹۸ بود فکر کنم هر کی با شوهرش دعوا میکرد میفتاد رو دور مثبت شدن.طوری که همه به شوخی میگفتن بچه ها الکی با شوهرتون دعوا کنین تا مثبت بشین حالا شما هم مثبت فکر کن . ان شاالله مثبت میشی و به این روزات میخندی

دو روزه و ۵ روزه. ببین زیاد رو لک حساب نکن.  منظورم اینه این طور نیست که حتما باید لک ببینی تا ...

من دوشنبه هفته پیش صبح انتقال انجام دادم امروز روز چندممه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماهنده جون سال ۹۸ بود فکر کنم هر کی با شوهرش دعوا میکرد میفتاد رو دور مثبت شدن.طوری که همه به شوخی م ...

عزیزم😂😂😂 چه بامزه گفتی. انشالله. التماس دعا. ممنون مهربونم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزيزم اين قرص ايمني بدن رو كنترل ميكنه، كه بدن جنين رو پس نزنه. منم ايندفعه اين قرص رو دارم. من پردن ...

نه عزیزیم این قرصی که دوستمون داره پردنیزول نیست. پروپرانول هست که برا استرس و تپش قلب میدن. بنطرم که مصرفش مشکلی نداره

توروخدا به علایم اصلاتوجه نکن مگه منوندیدی؟ همه علایم داشتم چیشد؟؟ ول کن فقط خدابخواد

انشاءالله خدا برا هممون خوب بخواد عزیزدلم 

نمیدونم والا احساس میکنم علائم یه جورایی امیدواریه برام

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍