2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزيزم روز پنجم واقعا زوده مخصوصا اگر جنينت بلاست نباشه صبركن دوستم  

چیکا جون من دوشنبه ۲تا جنینِ ۳روزه انتقال دادم میگم معمولا لانه گزینی از کی شروع میشه؟من نه علائم دارم نه لکه بینی😔😔

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ولی من هیچ علائمی ندارم. دیروز روز ۵امم بود بیبی چک زدم منفی بود ☹ ولی هیچ علائمی ندارم 😔 الان روز ...

عزیزم ما باهمیم منم دقیقا هیچ علائمی ندارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممم عزیزم خوبی؟ جوجه های خاله چطورن؟ فردا میرم ازمایش خدابخواد دعاکن.  ازدیروزم هی یک طرف ت ...

سلام عزیزم خوبی آزمایش دادی مهربون جون؟

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑
سلام پروانه جون پریود شدی ان شاءالله کی میری پیش دکترت ؟؟  راستی از دکتر انصاری راضی بودی ؟؟&n ...

عزیزم من رفتم سری پیش دتکتر داخلی گفت تیروییدت مانع شروع سیکلت نمیشه ولی وقتی رفتم پیشه دکترم گفت رو کیفیت خیلی تاثیر داره وباید تنظیم بشه یه ماه دیگه کارم عقب افتاد اره واقعا راضی بودم کار بلده مخصوصا تو هایپری من خیلی کمکم کرد وفقط یک روز اولو درد داشتم ولی سری قبل تا یک هفته پدرم در اومد خاک تو سره دکتر قبلیم تو رویش کنن 

ولی یه عادت بدی که داره رو دارو دادن اصلا جواب بیمترو نمیده من بهش گفتم میخ‌وام دز داروهامو بیشتر کنی گفت ما بر یه اساسایی به بیمار دارو میدیم حالا باز تو بهش بگو دو بار زدی شاید جواابتو بده به من گفت من راضی بودم از جواب بدنت ولی من میخوام این بار حد اقل تخمکم بیشتر میبود 

قبول باشه از همگي، خيلي خيلي التماس دعا🌷 

دوستان براي فلج شدن از پروژسترون چه راهكاري داريد؟ 

جاش كبود شده اندازه كف دست😩 نامرد هرچي دق و دلي داشته رو من پياده كرده، نميدونست من خودمم زخم خورده ام😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم من رفتم سری پیش دتکتر داخلی گفت تیروییدت مانع شروع سیکلت نمیشه ولی وقتی رفتم پیشه دکترم گفت رو ...

تیروییدت چنده مگه ؟؟ 

همون دیگه میترسم بگم بگه مگه تو دکتری و فلان قبول نکنه 

ان شاءالله موفق باشی عزیزم

تیروییدت چنده مگه ؟؟  همون دیگه میترسم بگم بگه مگه تو دکتری و فلان قبول نکنه  ان شاءالله ...

اخه من که جوابم نوب بوده خودم میخوام تخمکم بیشتر بشه شاید به خاطره اون جواب منو نداد حالا شاید شما بگب دو بار زدم براتون عوض کنه ولی به نظرم تعداد فولیکول فقط بستگی به جواب بدن داشته باشه نه به امپول حالا به امید خدا امپولتو عوض کن شاید بهتر جواب بگیری

چیکا جون من دوشنبه ۲تا جنینِ ۳روزه انتقال دادم میگم معمولا لانه گزینی از کی شروع میشه؟من نه علائم دا ...

هنوز خيلي زوده كه قربونت برم اصلا به علائم فكر نكن فقط به وجودشون فكر كن عزيزدلم انشالله بهترينا برات اتفاق ميفته گلم برات صلوات فرستادم❤️

خداياشكرت....❤️ 
قبول باشه از همگي، خيلي خيلي التماس دعا🌷  دوستان براي فلج شدن از پروژسترون چه راهكاري داريد؟& ...

اي جانم عزيزدلم كيسه اب گرم بذارو باهمون ماساژ بده من با اينكار دردشو كنترل ميكردم

خداياشكرت....❤️ 
اي جانم عزيزدلم كيسه اب گرم بذارو باهمون ماساژ بده من با اينكار دردشو كنترل ميكردم

مرسي عزيز دلم، نميدونستم يخ بزارم يا گرم، واقعا ممنون😍 

توي كامنتا خوندم رفتي دكتر و صداي قلبشون رو شنيدي، نتونستم تگت كنم، خداروشكر واقعا عزيز دلم خيالت و خيالم راحت شد🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسي عزيز دلم، نميدونستم يخ بزارم يا گرم، واقعا ممنون😍  توي كامنتا خوندم رفتي دكتر و صداي قلب ...

زنده باشي عزيزدلم اينقدر بخاطر موضوع سركلاژ استرس دارم كه هنوز خوابم نبرده😔😔انشالله فقط به خير بگذره

خداياشكرت....❤️