2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
باز خوب دلی داشتی، طفلی پسر من شش بار آزمایش خون از کف پا داد واسه زردی. یعنی هربار منو همسرم تا خون ...

من ۵روزگیش دستگاه اوردم خونه ی روز تو دستگاه بود خوب شد باز دوباره زردیش برگشت روزی که بردم دکتر وقتی ازش ازمایش گرفتن منم باهاش گریه میکردم تو بیمارستان میخاستن بهش سرم بزنن رگ پیدا نمیشد از بس بدنش کم اب بود ی جیغایی میزد از درد دلمو خون کرد 

نه عزیزم ی بار دوتا سه روزه بودن  ی بار دو تا بلاست هچینگ شده ولی خب تا خدا نخواد نمیشه

ای بابا. انشالله خدا برات بخواد عزیزم. توکل کن🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انتقال دوممه وای ادم هرباریک طوری...  ممنون عزیزم سعیموکنم سرپابشم

عزیزم پا نشیم چه کنیم. توکل کن به خدا استراحت کن از اول دوباره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ببینینید

😭عزیز دلم خیلییییی ناراحت شدم خیلی

توکلت به خدا باشه تو دختر قوی هستی مطمئنم خیلی زود جواب زحماتتو میگیری

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مام خوبه عزیزم ولی هزینه هاش بالاست بببین ما هم وام گرفتیم که بریم مام به نظرم ارزش داره من یک ب ...

ممنونم منم خیلی دوس دارم بیام مام ولی میترسم هزینه هاش بالاتر از اونی باشه که فکر میکنم 

اخه امسال باز تعرفه های پزشکی گرونترم شدن 

دیگه به چی اخه؟ حتماخدانمیخواد بقوول ایه 49-50شوری لابدمنم عقیم ونازام

عزیزم این خرفو نزن خدا یه وقتی بهت میده که خودتم فکرشو نمیکنی

انتقال چندمت بود مگه؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام عزیزم.هزینه مراکز متفاوته مرکز مام امسال 10تومن بدون دارو پانکچر انتقال هم از3.5تا4تومن فریط هم ...

درسته امسال گرونتر شدن . نمیدونم چقد فرق مام و ابن سیناس اگه خیالم راحت باشه از نتیجه 

می ارزه که هزینه کنم برم مام 

درسته امسال گرونتر شدن . نمیدونم چقد فرق مام و ابن سیناس اگه خیالم راحت باشه از نتیجه  می ارزه ...

یه زنگ بزن ابن سینا قسمت حسابداری یا صندوق دقیق همه هزینه هاتو میگه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........