2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه بابا دیگه 0/9تکرار نمی خواد واضحه

آخ مهربون جون.از صبح نمیدونی چقدر استرست رو داشتم و همش چشم انتظار بودم.چقدر دلم روشن بود.چرا اینجوری شد ؟واقعا نمیدونم چی بگم.توروخدا غصه نخور اصلا این دنیا هیچ چیزش ارزش غصه خوردن نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر که خوبین. ببین خودشو گوله میکنه و میپیچه به خودش گریه هم میکنه و قرمز میشه. پسر منم اروغ خ ...

پسر منم الان دقیقا همین علائم رو داره به خودش میپیچه زور میزنه قرمز میشه و جیغ میکشه😔😔

هیچ کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم و این بیشتر عصبیم میکنه . امیدوارم این دوره زودتر بگذره

ممنون ازهمتون میخوام امشب ازخدابخوایدصبرم بده.  ببخشیدناراحتتون کردم

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن با روحیه ادامه بده ایشالا انتقال بعدی مثبت میشی 🤲🤲🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
میدونم دعاکن فقط سرپابشم. میدونم قربونت شماهدل بزرگی دارین حرفی نمیتونم بزنم گلوم پربغضه بخاطرمادرم ...

عزیز دلم بمیرم برای دلت که الان کاملا میفهمم داری چی میکشی بمیرم برای مامانت محکم باش ولی ماها چاره ای جز تلاش و محکم بودن نداریم سرنوشت مادر شدن ماهم اینجوری رقم خورده خدا میخواد بازم باهاش دردو دل کنی بازم در خونشو بزنی بازم از ته دل با دل شکستت  صداش کنی الهی به حق آبروی پیغمبر بزودی معجزه وار طبیعی باردار شی عزیزم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون ازهمتون میخوام امشب ازخدابخوایدصبرم بده.  ببخشیدناراحتتون کردم

عزیزدلم فقط بدون با ناراحتیت ناراحتیم کلی انشاءالله خدا برات جبران میکنه این روزاتو عزیزدلم به بهترین نحو

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین ازمایشمو.  کاش نمیگفتم بهتون. دیگه نمیخوام انتقال بدم داغون میشم

الهی قربونت برم      

خیلی میفهممت. بخدا نمیدونم چی بگم. ولی مطمئنم خدا در بهترین زمانش و ان شاالله ب زودی دلتو شاد می کنه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱