2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره عزیزم من کیست سینه دارم میکرو هم کردم البته خیلی ریز هست کیست سینه ام فقط موقع زدن امپول ها درد ...

سلام عزیزم‌. تاپیک ناجی اسپرم رو میخوندم میگفت قرص جلبک برای کیست سینه خوبه. نمیدونم حالا چقدر درست باشه گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم‌. تاپیک ناجی اسپرم رو میخوندم میگفت قرص جلبک برای کیست سینه خوبه. نمیدونم حالا چقدر درست ...

خیلی ممنون ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟ اره بابا😁😁دیگه امروز ازمایشمم دادم تمام.  اره ضخامت بالا, فت اخه استرادیول ...

خوب خدارو شکر ایشالله که جوابت مثبت بشه ... ..جدی میگی؟....پس استردیول برای ما برعکس عمل میکنه؟.....سیول تچرال رفتی؟.....میشه بگی چه داروهایی داشتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
قرص جلبک و از داروخونه باید بگیرم هر دکتری هم میرم میگن واسه کیست دارو نداره...کلافم بخدا....

عزیزم منم فیبروکیستیک هستم، ولی بعد میکرو برای چکاب نرفتم هنوز، ولی تا الان درد خاصی نداشتم که خیلی اذیت بشم،

من سه تا کیست دارم....میترسم داروهای هورمونی باعث بزرگتر شدنشون بشه.....سایز کیست شما چقدر بود...دکت ...

من تو هردوتا سینه ام کیست داشتم راستش اصلا یادم رفت  به دکترم بگم حتما به دکترت بگو اگه ابن سینا میری می فرستن کلینک پستان خودشون دارن من هنوز انتقال ندادم 

خوب خدارو شکر ایشالله که جوابت مثبت بشه ... ..جدی میگی؟....پس استردیول برای ما برعکس عمل میکنه؟..... ...

ممنون فداتشم توکل بخدا دارم میرم جوابو بگیرم. دعاکن خداصبربده. 

اره بابااصلابدم میادازاسترادیول چرررته. من اینبار فقط2تا از روز سه لتروزل داشتم 3تاهم سینال 75.باهمینها هم ضخامت اوکی بود هم خخخ7تافولی داشتم

من تو هردوتا سینه ام کیست داشتم راستش اصلا یادم رفت  به دکترم بگم حتما به دکترت بگو اگه ابن سین ...

اره ابن سینا میرم 

انشاالله که همتون موفق بشین و به مراد دلتون برسین به حق آقا امام زمان

قرص جلبک و از داروخونه باید بگیرم هر دکتری هم میرم میگن واسه کیست دارو نداره...کلافم بخدا....

چرا دارو که داره به من یه قرص داده بود اسمش یادم نیست خارجی بود بعد بهم میگفت حتما ویتامین ای بخورم به نظر خودم ویتامین ای عالی بود من پیش جراح عمومی میرفتم 

اره ابن سینا میرم  انشاالله که همتون موفق بشین و به مراد دلتون برسین به حق آقا امام زمان

خیلی ممنون عزیزم انشالله شما هم زودی مامان بشید 🧡

@مهربون۲۱ چیشد عزیزم جواب آزمایشت بخدا دل تو دلم نیست انقدر که استرس تورو دارم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍