2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044801 بازدید | 684411 پست
نه بابا از8ازمایشگاه بودم طول کشید. دیگه توکل بخدا. خدادوقلوهاتونگه داره بهشون بگو منم دعاکن ایشالله ...

ساعت 1 جواب میاد؟ من جلسه دارم اون ساعت چیکار کنممم  

عزیزم انشالله مامانی.. لک ندیدی دیگه؟

ساعت 1 جواب میاد؟ من جلسه دارم اون ساعت چیکار کنممم     عزیزم انشالله مامانی.. لک ندیدی د ...

نه عزیزم دیگه شماگفتیداسپرین قطع کردم ویه امپول زدم فقط روز9-10دیدم بعدقطع شد. من 12میرم جواب روبگیرم هستی؟ خخخ زودبرم ببینم میدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااام جانم خداروشکر. وای که نیامت چقدردلنشینه دیگه خداحتماصلاح باشه بادعاهای شمادوستان بهم نظرمیکن ...

ممنون عزیزم لطف داری بهم😍💕

توکل بخدا منتظر خبر خوبت هستم...

مرکز مام هم نداره دیگه کلا انشالله پیدا کنی عزیزم ولی از دکتر پرسیدم گفت یک میلشو  دو برابر بخو ...

سلام سمر جون من هميشه پريودم ٥ روزه بوده ولي اين سري استراديول خوردم دوروز بريود بودم امروز تقريبا قطع شده براي شما هم اينطور بود؟

مرسی فدات شم انشالله کلی جنین برات تشکیل بشه. میگم شما فقط دو بار سونو شدی؟  من یه بار روز ۳ پ ...

عزیزم انشالله برای شما هم کلی جنین تشکیل میشه.من دوبار سونو داشتم یبار روز سوم یبار روز دهم.روز دوازدهم شما واسه اینه که چون دوز دارو رو براتون بالا بردن میخان دوباره فولیکولاتون چک بشه نگران نباش.قبل عمل همه چیو بهتون میگن.کارخاصی نباید انجام بدیم فقط اینکه همسرم باید شرایط نمونه دادن اسپرم رو داشته باشن

دارو هاتون چي بود براي انتقال؟ منم با خانم دكتر انصاري پور انتقال دارم

سلام عزیزم ....شما اومدی ایران؟....کدوم مرکز رو انتخاب کردی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام سمر جون من هميشه پريودم ٥ روزه بوده ولي اين سري استراديول خوردم دوروز بريود بودم امروز تقريبا ق ...

سلام گلم بله عزیزم فکر کنم بخاطر استرادیوله  که کمتر میشه  من فک کنم تا پنج روز لک داشتم ولی در کل کمتر از همیشه بود من قبلا تا هفت روز بودم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام اخیش رفتم ازمایش دادم گفتن حول وحوش1بیا. راحت شدمااا

سلام خوش به حالت من ازمایش دادم گفتن تا ۷اماده میشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم