2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره شنیدم ولی قبلا اونم امتحان کردم لامصب خیلی بو داره اصلا نمیره بوش

آره خيليييييي بو داره، ولي بوي علف ميده بيشتر😂 خوب بود برات؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه این کارارو میکنم ولی هیچی😭

دخترعمم دقیقا عینه شما بود مجبوره کلا لباس زیرنپوشه ولی دیگه خوب شد!شاید همسرتون عفونت داره که به شما انتقال میده 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره شنیدم ولی قبلا اونم امتحان کردم لامصب خیلی بو داره اصلا نمیره بوش

مادرشوهرم میگفت یمدت عفونت داشتم بادارو خوب نشدم دکتر بهم گفت جوش شیرین بریزتولگن وتوش بشین من یسری قبلنا امتحان کردم خوب بود برام ولی الان دوباره یذره انگاری عفونت دارم میترسم برای انتقال ضرر داشته باشه منم نمکو امتحان میکنم

یا رب العالمین
مادرشوهرم میگفت یمدت عفونت داشتم بادارو خوب نشدم دکتر بهم گفت جوش شیرین بریزتولگن وتوش بشین من یسری ...

منم جوش شيرين رو شنيدم ولي چيزاي ماليدني و نشستني توش، ريسك داره. حتي به روش جوش شيرين، آويشن رو شنيدم، با اين تفاوت كه توي آب ميجوشوني، ولرم كه شد ميشيني توش. ولي ما شرايطمون ويژه هست، هرچيزي مناسب نيست برامون. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم خوبم ممنون...نی نی هم الحمدلله خوبه سلام میرسونه😘 آره اتفاقا همش یادم بود که فردا آز دا ...

سلاااام جانم خداروشکر. وای که نیامت چقدردلنشینه دیگه خداحتماصلاح باشه بادعاهای شمادوستان بهم نظرمیکنه. فقط استرس منو میکشه تهوع گرفتم ازاسترس, دعاکن خوش خبرباشم. 

خدانی نی جونوحفظ کنه, حمطیمخونم الان به نیتت

چشم عزیزدلم شمام از دعای خیرت مارو محروم نکن انشاءالله که این دوتا جنین دوتا نی نی تپل مپل برات میشه ...

مرسی عزیزه دلم انشالله.چشم حتما💋💋💋💋

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم الهی خوش خبربیای بااعتمادبرو نی نی های نازتوبیار تودلت وخونت.  برات قابل باشم حمدمی ...

مرسی عزیزه دلم لطف میکنی مهربونم💋💋💋

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏