2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
آره میتونی بشوری،فقط زیاد سر پا واینستا

باشه عزیزم 

من خیلی رو تمیزیه خونه حساسم الان آشپزخونه افتضاحه نمیتونم بشینم باید پاشم جمع کنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
زردیش ۱۴بود که دو شب هست زیر دستگاهه الان  شیر خیلی کم میخوره  سینه اصلا نمیگیره  ...

نگران نباش پسر منم تو دستگاه بود شیرکم میخورد سینه منو که باز دوباره پس زد که غصم گرفته بود که نکنه دیگه سینمو نگیره با سرنگ بهش شیر میدادم وقتی از دستگاه در اومد و زردیش کمتر شد سینمو گرفت چون حال نداشت قبلش بگیره بدنش کم اب شده بود الان چند روزشه بچتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم  من خیلی رو تمیزیه خونه حساسم الان آشپزخونه افتضاحه نمیتونم بشینم باید پاشم جمع کنم ...

زیاد خم و راست نشو،خودت رو هم خسته نکن،یه چرخی بزن تو آشپزخونه بیا استراحت کن،کارهای خونه فرار نمیکنن همیشه با ما هستن😉

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
پیاده روی میری؟؟؟ من فقط نشاسته میخورم. شیرسویا چیه؟

عزیزم اگه تیروئید داری شیرسویا برات خوب نیست من خودمم تیروئید دارم نمیدونستم که برام خوب نیست دیگه نمیخورم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من میگم چیکار بکن اون موقع که جواب آزمایشتو گرفتی وانشاءالله مثبته وقتی از سرِ ذوق وخوشحالی اشکت در ...

واییی خواهر توچقدر خوبی، اشک توچشمام جمع شد ازتعریفهای خوبت. من که عددی نیستم امالایق باشم حتما حتما دعا میکنم برای همه. 

واییی ازتصوراینکه خدامنوهم لایق مادری بدونه خوبه, ولی من خیلی گناهکارم خداببخشه. 

وایییی یه دنیاممنونتم فردا صبح اول وقت میرم ازمایش😁😁😁

منم همينا رو داشتم براساس  البته واسه همه اينطور تجويز مبكنن منم پانكچر شدم اون روز همه با دكتر ...

سینال اف هم 24 واحد زده برای شما؟

اخه به بکی از بچه ها سینال نداده بود

یه داروی دیگه تجویز کرذه بود به جاش

زیاد خم و راست نشو،خودت رو هم خسته نکن،یه چرخی بزن تو آشپزخونه بیا استراحت کن،کارهای خونه فرار نمیکن ...

باشه عزیزم چشم مرسی از توصیه هات 

کارِ خونه که تمومی نداره واقعا 

عزيزم ببخشيد من جواب ميدم  ماكاويت اف ويتامين هاي گروه ب داره باريشه ماكا  و زينك وسلن پلا ...

خیلی ممنون عزیزم منم فرتیل سی ام رو خریدم با امپول نوربیون رو نمیدونم ماکاویت رو هم بخرم به نظرتون 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزيزم بعد انتقال سرت رو بلند نكردي؟ ميترسم اون موقع يادم بره 

موقعی که داشتن انتقال میدادن که نه بلند نکردم ولی بعد انتقال باید کلا بلند میشدیم و خودمون میومدیم ریکاوری. دکتر هم هیچی راجع به بلند کردن نکردن نگفته اون یکی دکترمم  نگفته بود والا. ببین به این چیزا زوم نکن فقط باید خدا بخواد تمام . انشالله خدا برامون بخواد فقط.

در اندک من تویی فراوان یارب..
گلم لوتیروکسین باید ناشتا یکساعت قبل صبحانه خورده بشه.  این قرص با استرادیول تداخل داره؟ باید ...

تداخل دارويي به اون شكل كه كلسيم و اهن تداخل داره با ليوتيروكسين و بايد ٤ ساعت قبل و بعد خورده نشه را نداره  اما افزايش استروژن ميتونه باعث كم كاري تيروييد بشه و ممكنه نياز به افزايش دوز ليوتيروكسين باشه 

كلا دارو ها را خوب توضيح نميده انصاري پور  تو مطبش هم همينه

خود دکتر من هر سوالی بپرسم جواب میده مامای قبلیش خوب بود این سری که رفتم کلا دستیاراش عوض شده بودن اصلا نمیزاشتن دکتر حرف بزنه سریع میپریدن وسط سوال من سونو گرافی هم که کردن یک ثانیه طول نکشید فقط میخواستن منو رد کنن  برن اخرین نفر بودم اعصابم رو خرد کرده بودن 😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلامم عزیزم توزدی؟ مثبتی؟؟  نه منونزاشتن بزنم نخریدین, گفتن فردابروازمایشتوبده

اره زدم تستم که مثبت بود حالا خدا کنه آزمایشمم مثبت بشه همچنین مال تو مهربون جون😘

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
تداخل دارويي به اون شكل كه كلسيم و اهن تداخل داره با ليوتيروكسين و بايد ٤ ساعت قبل و بعد خورده نشه ر ...

پس شاید افزایش یهویی تیروئید منم برای همین بوده. من تیروئید رو الان مثلا ساعت هشت میخورم استرادیول رو ساعت دهو نیم اینجوری اوکیه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..