2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044786 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اره بهشون توضیح دادم ممنونم😊😊😊 دل رفتن ازمایش فردا رو ندارم

بیخیال باش دختر .من نمیدونم چرا این قدر به خودت و اون جوجه ها استرس میدی.بشین فیلم طنز ببین مطالب طنز بخون بهش فکر نکن. ان شاالله فردا با خبر بتای مثبت میای و میگی چرا این چند روز خودت و اون جوجه ها رو اذیت کردی با این استرست

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
میشه بهم بگید برای تقویت تخمک قبل میکرو چه دارو ها و رژیمی خوبه ورزش میکنم منظورم داروست

عزيزم منم واسه پانكچر هيچ مكملي نخوردم دكترم تجويز نكرد منم فك ميكردم لازم ندارم حتما سونو كرده همه چي خوب بوده بعد فهميدم  براي كيفيت تخمك مكمل خوبه چون اينجا بجه ها گفتن نتيجه كرفتيم   بچه هاي اينجا اوابوست واينو فوليك كيوتن ويتامين eخوردن گفتن تاثير داشته

ایشالله عزیزم ایشالله.  بله نخور گلم دیگه منم اینجا دوستان گفته بودن که شیرسویا  کسی که ت ...

باشه عزیزم مرسی که گفتی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انرژی منفی نمیدم تودلم نیستی بفهمی😢😢😢میترسم همش بگم مامان شدم فردامنفی شه نتونم خودمو جمع جورکنم. ...

من مطمئنم مامان شدی دلم خیلی روشنه فردا میای با یه بتای تپل مپل به قولِ بچه ها 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بیخیال باش دختر .من نمیدونم چرا این قدر به خودت و اون جوجه ها استرس میدی.بشین فیلم طنز ببین مطالب طن ...

الهییی من فدات بشم خواهرخوبم. ممنون باپیامت بهم شادی دادی. همش میگم اگرنشه نبازم خودمو یه گربه بیارم😁😁😁

ازدیروزم یک طرف تخمدانم داره هی تیرمیکشه, هروزیک برنامه جدید دارم. 

جوجه نازت چطوره گلم؟ 

من مطمئنم مامان شدی دلم خیلی روشنه فردا میای با یه بتای تپل مپل به قولِ بچه ها 

وای ایشالله خداکنه, من که ازخدامه یعنی ازخوشییی اونوقت نمیدونم چیکارکنم😍😍😍وای وای تصورشم حتی قشنگه بعدچندسال انتظار. خداخودش نصیب همه دوستان ومنم بکنه

زردیش ۱۴بود که دو شب هست زیر دستگاهه الان  شیر خیلی کم میخوره  سینه اصلا نمیگیره  ...

سلام عزیزم،قدم نو رسیده مبارک 🌹 رابط سینه بذار روی سینت ببین میتونه با اون بگیره

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
وای ایشالله خداکنه, من که ازخدامه یعنی ازخوشییی اونوقت نمیدونم چیکارکنم😍😍😍وای وای تصورشم حتی قشنگ ...

من میگم چیکار بکن اون موقع که جواب آزمایشتو گرفتی وانشاءالله مثبته وقتی از سرِ ذوق وخوشحالی اشکت در اومد هممونو یاد کن از ته ته دلت برامون دعا کن 🤲🏻🤲🏻

مطمئن باش که مامان شدی چون لیاقتِ بهترینهارو داری مثلِ اسمت کلی مهربونی این مامانِ به این مهربونیو کی دلش میاد از دست بده نی نی هات انقدر زرنگ هستن که مامانِ مهربونشونو بچسبن ول نکنن الهی آمین 

منم روزانه کلی آیت الکرسی میخونم حتما امروز برات ۲تا میخونم به نیتِ جنینات که سفت بچسبن بهت تا ۹ ماه انشاءالله

الهییی من فدات بشم خواهرخوبم. ممنون باپیامت بهم شادی دادی. همش میگم اگرنشه نبازم خودمو یه گربه بیارم ...

سلام مهربون جون تست نزدی

🌺 خدایا شکرت 🌺