2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044855 بازدید | 684416 پست
اره عزیزم ممکنه اکثرا تو همین روزه لک لانه گزینی دیدن مبارکه 😍😍 چه علائمی داشتی ؟

من پاهام سرده گهگاهی درد پریودی روز ده چند ساعت مداوم درد تو قسمت رحم سمت چپ سینه دردم از روز هفتم شروع شده 

حالا هم این لک نمیدونم خوبه یا بد

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی  منم حالم گرفته شد  دیگه این سری پانکچرم بی نتیجه باشه موندم چیکار بکنم  ولی چار ...

فدات شم انشالله این بار داروهاتو تغییر میده وتعداد بیشتری میشه برات. آره دوشنبه پیش طاهری میرم باز چون طرازی نیستش.وای هانی جون اینقد این دکتره و ماماش مهربون بودن که هر چی بگم کم گفتم نمیدونم چرا از انتخاب طرازی پشیمون شدم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
این فکرا خیلی بده چرا خدا باید بنده هاشو عذاب بده؟ مگه نعذوبالله از ما کینه داره یا میخواد مارو بچ ...

باشه عزیزم توکل به خودشه انشالله که صدای قبله شکستمو بشنوه ❤

@nazaniin۷۴ @faribakhanoomi ‍  @shadennn ‍  @لی_لا1 ‍  سلام دوستان  خوبی ...

سلام عزیزم خوبیم شکر. خودت خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ پسر من ترکیبی میخوره، هم رفلاکس داره هم کولیک. حال روحیم هم خیلی تعریفی نداره اما همسرم بیشتر دچار افسردگی بعد زایمان شده!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
 دكترت طرازي بود عزيزم 

بله بود فقط روز سه پری باهاش ویزیت شدم بعد نبودش با طاهری ویزیت شدم هفته بعدم باز با طاهریم عملمم معلوم نیست باشه یا نه ولی شاید اصلا نخوام با طرازی ادامه بدم کسی که اصلا نیستش به چه دردی میخوره

وای واقعا چقد خوبه که هستید چقد امیدوار شدم قربون خدا برم ناشکری نمیکنم ولی خیلی زجرم میده به ...

انشالا بتای تپل برای من و همه دوستان منتظر  و جنین های تپلی برای شما و دوستان منتظر پانکچر 🙏🏻🌹

والا منم دو دل شدم از ادامه با طرازی 🙄

فکراتو خوب بکن. من از ساعت ۹ اونجا بودم تا ۱۱ نوبتم نشد توی اون تایم با کلی از اون خانوما حرف زدم اینقد از طاهری و کریمی تعریف میکردن که نگو بعد که خودم رفتم داخل و دیدمش و باهاش حرف زدم فهمیدم. سنشم بالا بود و با تجربه اینقد شمرده و دقیق و با دقت جوابتو میداد اصلا عجله ای نبود خیلی خوب بود