2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وااای آره منم دقیقا. فک کن فقط ی لیوان آب خوردم رفتم برا انتقال احساس انفجار داشتم خیلی بده فک می کر ...

جالبه من قبل انتقال تازه یادم افتاد باید مثانه م پر باشه، رفتم فوری دو تا لیوان کوچیک آب خوردم. موقع انتقال منتظر بودم بگه مثانه ت خالیه ولی چیزی نگفت. فکر نکنم نیاز باشه خیلی زیاد آب بخوریم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام برای انتقال چه نشاسته ای خوردید؟گندم یا ذرت؟ چطوری باید خورد. باید درآب حل کرد یا تو غدا ریخت؟ ...

گلم من نمیدونم جواب این سوال شما رو دادم یا نه .

ولی چون شک دارم یکبار دیگه مینویسم

من همون نشاسته ای که باهاش فرنی درست میکنیم خوردم قبل انتقال یک قاشق رو تو یک لیوان آب حل کردم خوردم امروز بعداظهر همینجوری یک لیوان. میگن تا سه چهار روزه اول خورده بشه و اگر هم مستعد یبوست کسی هست اصلا نباید استفاده کنه.

در اندک من تویی فراوان یارب..

دوستان من امروز روز ۸ پری بودم که سونو شدم گفت آندومتر هشت و سه خطی هست این یعنی ضخامت رحم. به نظرتون واسه روز ۸ زیاد نیست الان داشتم صدای دکار رو گوش میکردم دیدم اینم گفته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره رفتم بهم دوفاستون داد از روز ۱۵ پریود بخورم با اسپرین و یه امپول که گفته ۲۷ بزنم

دارو ها تون چيه براي انتقال ؟ بهتون داكسي سيكلين و تينافاس نداده؟ من سرچ كردم از بين برنده ي باكتري هاي رحم قبل از انتقال هستن ظاهرا

جالبه من قبل انتقال تازه یادم افتاد باید مثانه م پر باشه، رفتم فوری دو تا لیوان کوچیک آب خوردم. موقع ...

یکی از بچه ها میگف 3 تا اب معدنی خورده. گفتم شاید خیلی کم خوردم و زیاد خوردن تاثیر داره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگران نباش دختر من اولین پریودم بهم گفتن چهارتا اخری هفت تا...ولی روز پانکچر ده تا داشتم ...رشد میکن ...

🤭🤭🤭 خیلی تابلوم که نگرانم. چون کیست اندومتریوز دارم برام مهمه هی میپرسم. خدا کنم برام بیشتر بشه😉

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پناه بر خدا، اصلا دلیل نمیشه بری سراغ رحم اجاره ایی  شما باید آزمایش های ایمنی و انعقادی رو ان ...

زينب جون من تو سيكل لنتقالم دكتر دارو هاي قبل و بعد انتقال را بهم داده اما داكسي سيكلين و تينافاس را نزده براي قبل انتقال يا بعد انتقال ؟ از بين برنده باكتري هاي رحم هست ، به نظرتون بايد قبل انتقال خورده بشه؟