2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
شوهرم اینقدر ترسوعه که نگو پس باید خودم یاد بگیرم😔

اوووو شوهر من اینقد ترسو بود که حد نداشت . امپولای پانکچرمو که میزدم نگاه نمیکرد. آمپول بوسرلین که زیر جلدیه با هزار خواهش و تمنا اومد برام زد‌ آمپول پروژسترون رو انتقال اولم که هنوز کرونا نبود میرفتیم درمونگاه میزدم اما از انتقال دومم که کرونا خیلی زیاد بود بخاطر خطر کرونا مجبور شد بر ترسش غلبه کنه و بیاد یاد بگیره .الان با اعتماد به نفس میگه هر کی آمپول داره بیاد من براش بزنم. کلا سوهر من تا قبل از کرونا معتقد بود هر کاری رو باید متخصصش انجام بده از جمله همین تزریق امپول رو اما الان نظرش عوض شده و معتقده باید سعی کنیم کمتر بریم مراکز بهداشتی و کارای این شکلی رو خودمون هم میتونیم انجام بدیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجه ها من امروز استراديول رو شروع كردم دوتا صبح تا شب الان سردرد شديد كرفتم جيكار كنم اب زياد خوردم ...

بدنت بهش عادت میکنه حنا جون ، حتما دوازده لیوان اب در طول روز  بخور ، پیاده روی هم که داری ایشالا بهتر میشی 

من جيكار كنم هرجي رو تحمل كنم پر بودن مثانه رو نميتونم تحمل كنم يعني فورا بعدش دستشويي نريم بهتره ١ ...

ببین عزیزم وقتی جنین رو براتون انتقال میدن اون تو مثل اینه که بزارنش داخل یه ظرف عسل. دقیق میل مورچه ای هست که تو طرف عسل گیر افتاده . مورچه که به راحتی از ظرف عسل جدا نمیشه. من خودم بعد از انتقال اومدم بخش دیدم دسشویی شدید دارم نتونستم تحمل کنم رفتم دسشویی اونم ایرانی خب خدا رو شکر مثبت هم شدم. دفعه های قبل با وجود احساس فشار دسشویی اما تا اخر تحمل میکردم ولی خب هر دوبارش منفی شدم .پس به این چیزا ربطی نداره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
🤣🤣🤣🤣 وای ماهنده جون همه الرژی پیدا کردیم به علایم پریودت نگوو نگوو 😁

علائم پریودی🤣🤣🤣🤣🤣شوخی کردم. دیگه نمیگم خانوم میشم😅😅😅

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ببین عزیزم وقتی جنین رو براتون انتقال میدن اون تو مثل اینه که بزارنش داخل یه ظرف عسل. دقیق میل مورچه ...

دلارام جون اتتقال تو رویان با سونو هست یا اندازه گیری عمق رحم؟

سلام دوستای گلم خوبین? من اصلا حال ودل ازمایش رفتن ندارم

سلام مهربون جون خوبی نبودی امروز ، عزیزم شنبه صبح سرحال و قبراق میری ازمایشگاه و با یه بتای تپل میای ما رو شاد میکنی 😍😍

باورت ميشه من  تا همون روزي كه پريود ميشم نميفهمم  اصلا علائم ندارم

خوشبحالت من سیکل هام بیست و شیش روزست. سندروم قاعدگیم هم یک هفته تا ده روز قبل پریوده کلا یکی دو هفته تو ماه سرحالم😅