2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
به من که فرتیل بیوتیکو برایه قبل تخمک کشی داد به جای اوابوست ولی برای انتقال فرتیل سی ام خوردم حالا ...

اره منم شنیدم واسه قبل تخمک کشی نمی دونم چرا دکتر انصاری به من واسه قبل انتقال گفت بخورم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون من یه کم‌نگرانم که نه آسپرین دادن و هم اینکه آمپول انوکسا هم که قطع کردن.اگه یه وقت غلظت خو ...

عزيزم منم نگران همين موضوع هستم ميخوام شنبه از دكترم بپرسم ولي شنيدم كه ميگن از يه هفته هايي ديگه خون رقيق ميشه خود به خود 

خداياشكرت....❤️ 
به من که فرتیل بیوتیکو برایه قبل تخمک کشی داد به جای اوابوست ولی برای انتقال فرتیل سی ام خوردم حالا ...

ميدونم اخه دكتر انصاري بور واسه سيكل انتقال بهشون كفته منم تعجب كردم

فدات عزیزم انشاءالله خودت هم الان باردار باشی و به درد من دچار نشی 

انشالله عزیزم. البته منم کم و بیش دچارم. شوهرم یک کلام شده که درمان بی فایدست برو سراغ اهدایی. میگه وقتی اسپرم اینقدر ضعیفه ارزش هزینه ی مجدد نداره. مشکلی هم نداره با اهدایی میگه درست باید تربیت بشه. واقعا هم همینه چه بچه هایی که خونی از پدر و مادر بودن ولی مفسده کردن و چه بچه هایی که هیچ نسبت خونی با پدر و مادر نداشتن ولی هم بدردشون خوردن و هم باعث افتخار شدن. کافیه بسپریم به خدا اگه تقدیر اینطور برامون رقم زده. فعلا دارم هزینه های درمان و برآورد میکنم بعد از نتیجه ی آزمایش قراره با همسرم تصمیم بگیریم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم نمی دونم بدنامون چرا ب دارو.واکنشی نشون نمیده منم میدونم برم همین حدودام خب چه کنیم دیگه ...

سلام هانی جوک دیدی چی شد حالم خیلی بده زار زار توی ابن سینا گریه کردم هر کسی یه جور بهم روحیه داد ولی حقیقت چیزیه که شده خدا میدونه با ۶ تا دونه چندتا جنین تشکیل میشه اصلا شاید نشه من به طرازی گفتم سینال لعنتی رو نده ولی چون داروخونه ابن سینا چیز دیگه نداشت نداد امروز به این دکتره گفتم پروگوریس بنویسه گفت باید اولش برات مینوشت. امروز روز ۸ بودم برای دوشنبه دوباره بهم وقت داده. آمپول جلوگیری از آزادسازی داد. سینال رو دوزش برد بالا. پی دی هومونگ هم دوبرابر کرد کلا دیگه داغونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله البته خودمم قبلش میخوردم نوشت برام گفتم دارم نگرفتم دیگه

مرسی عزیزم منم همین ها رو میخرم فک کنم من اخر وقت رفتم دکتر خسته بود شاید اشتباه گفته روزی چند تا از هر کدوم بخورم 

سلام هانی جوک دیدی چی شد حالم خیلی بده زار زار توی ابن سینا گریه کردم هر کسی یه جور بهم روحیه داد ول ...

پی دی هموگ روزی چند تا بهت داده بود 

نه نوربیون ...فقط دارم فک میکنم چندروز دیگه که پروژسترون بخوام بزنم چی میکشم دیگه....شوهرم میگه من د ...

چند تا نوروبيون بايد بزنيم تو سيكل انتقال؟ يعني تا چند تا مجاز وضرر نداره