2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام مامان جون خیلی ناراحتم قلبم درد میکنه مچ دستام داره میترکه از درد دنیا رو سرم خراب شده کاش واسه ...

توکلت به خدا باشه عزیزم ❤❤❤

خدایی که مهربون تر از پدر و مادر و همسر و...

حتما خیری توش بوده

مردم با یدونه تخمک و جنین باردار میشن

نگران چی هستی؟

ان شاالله با همین تخمک ها دو قلوی باردار میشی گلم 🌹

عزیزم خوب دوز آمپول رو باید الان برات بیشتر کنن نگران نشو دوز آمپولتو بیشتر کردن؟ انشالله موقع پانکچ ...

مامان سمر جون خیلی قلبم شکست برام با فندویای تو دلیت دعا کن برام. آره سینال از ۷۵ کرد ۳۰۰ واحد پی دی هومونگ رو دو برابر کرد. خیلی قلبم درد گرفته برام دعا کن پوچ نباشن و جنین بشن برام

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم مامان مهرماه جونم خیلی دلم شکسته دیگه همینا رشد میکنن اگه بود بهم میگفت. خیلی ناراحتم والا م ...

دور از جونت عزیزم ، ایشالا هر چی خیر برات پیش میاد ، روزی که من رفتم سونو قبل پانکچر بهم گفت تک فولیکول سیکل کنسل ، اشکمو دراورد تازه پرگوویس گرفته بودم ، ولی نذاشتم کنسل کنه ادامه دادم  روز پانکچر همون یه دونه فولیکول شده بود سه تا که همونم شد سه تا جنین ، به من میگفت تخمک اهدایی بگیر ، توکلت به خدا باشه مطمان باش دستتو میگیره عزیزم 

عزیزم نگران نباش تا روز پانکچر ھنوز وقت ھست فولیکولات بزرگو بیشتر میشن انشالله.اصلا غصه نخور با ھمین ...

عزیرم چقد این دکترت ماه بود خیلی خانوم بود خدا خیرش بده. نمیدونم فکر نکنم دیگه اضافه بشه اخه کی میخواد رشد کنه که برسه به سایز اون یکیا. فدات شم دعا کن برام حداقل پوچ نباشن و جنین برام تشکیل بشه

توکلت به خدا باشه عزیزم ❤❤❤ خدایی که مهربون تر از پدر و مادر و همسر و... حتما خیری توش بوده مردم ...

قربون خدا برم همه توکلم به خودش بوده ولی برام کاری نکرد کفر نمیگم ولی من خیلی سختی توی زندگیم کشیدم همیشه خدا عذابم داده من از این شانسا ندارم با یکی مامان بشم اونجا هم که زدم زیر گریه هر کدوم از اون خانوما از معجزه خدا میگفتن ولی این معجزات واسه بقیس نه من. دعا کنید برام که دل شکستم 

دور از جونت عزیزم ، ایشالا هر چی خیر برات پیش میاد ، روزی که من رفتم سونو قبل پانکچر بهم گفت تک فولی ...

وای واقعا چقد خوبه که هستید چقد امیدوار شدم قربون خدا برم ناشکری نمیکنم ولی خیلی زجرم میده به خدا خستم. خدا خیرت بده و انشالله با بتای توپ میای خوشحالیت رو میبینم

عزیرم چقد این دکترت ماه بود خیلی خانوم بود خدا خیرش بده. نمیدونم فکر نکنم دیگه اضافه بشه اخه کی میخو ...

انشاالھ ھمشون جنین میشن نگران نباش.خوب بود طاھری؟به من از اول300واحد سینال داد.ولی اصلا تقویتی نداده الان نگران شدم.

سلام هانی جوک دیدی چی شد حالم خیلی بده زار زار توی ابن سینا گریه کردم هر کسی یه جور بهم روحیه داد ول ...

الهی  منم حالم گرفته شد  دیگه این سری پانکچرم بی نتیجه باشه موندم چیکار بکنم  ولی چاره ای نیست جز توکل بخدا داروهاتو درست استفاده کن خدا بخواد همین 6تا واست 6تا جنین میشه حداقل با این همه مکمل کیفیتاشون خوب میشه ان شاءالله دوشنبه باز پیش همین طاهری میری 

انشاالھ ھمشون جنین میشن نگران نباش.خوب بود طاھری؟به من از اول300واحد سینال داد.ولی اصلا تقویتی نداده ...

انشالله.آره خیلی دکتر خوبی بود اشکال نداره نگران نباش من از سه ماه قبل تقویتی میخوردم شاید دیده چند روز کمه نداده نگران نباش فعلا که تخمکات عالی بودن 

قربون خدا برم همه توکلم به خودش بوده ولی برام کاری نکرد کفر نمیگم ولی من خیلی سختی توی زندگیم کشیدم ...

این فکرا خیلی بده

چرا خدا باید بنده هاشو عذاب بده؟

مگه نعذوبالله از ما کینه داره یا میخواد مارو بچزونه!!! 

خداروشکر کن و مثبت فکر کن تا بهترین ها نصیبت بشه

دیدتو نسبت به خدا مثبت کن. چون خدا با دید مثبت یا منفی ماست که تقدیرمونو برامون  رقم میزنه