2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شماهم شنبه باید ازمایش بدی فکر کنم خیلی مامان داریم شنبه اگه کسی هست اعلام کنه ایشالله که همه به ن ...

اره عزیزدلم منم شنبه صبح میرم ازمایش, من که دلم گرفته😭😭😭😭

حرص وجوش زیادمیزنم ازدیروزفکرمیکنم نزدیک پریودمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا دلم نمیخواد کنسل کنم ممکنه بخاطر شرایط ایمنی بدنم مجبور بشم. دکتر ایمونولوژیستم مسافرته با دستی ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 میفهمم چی میگی 

ببین گلم اصلا لازم نیست اینا رو واسه مشایخی بگی، خودت روند درمانت رو پیش ببر، فقط زنگ بزن بگو برات مشکلی پیش اومده و باید اینا رو قطع کنی تا راهنماییت بکنن

دیگه دکتر حق نداره ناراحت بشه چرا مشکل پیش اومده برات، 

والا نگران ناراحت شدنشون هم باید باشیم🤪🤪🤪🤒🤒🤒🤒

حرص نخور جونم، به این فکر کن اگه ایشون هم مثل خودت الان این همه استرس داشت، چقدر این قضیه برای تو سخ ...

راست میگی دعام کن عزیزم الکی خوشم ازدرون دارم میپکم تاازمایش رفتم سرویس بهداشتی گریه

من مطمینم تو مثبت میشی گلم اصلا فکرت درگیر نباشه اصلا کار به اونجا نمیرسه همینه به دردا هم سعی کن بی ...

ممنونم ازت یه دنیاخواهری امروزم فاتحه میخونم برای داداشت. 

خیلی گریم گرفته میرم سرویس بهداشتی انگارنزدیک ازمایش تحمل ندارم😭😭😭😭

ممنونم ازت یه دنیاخواهری امروزم فاتحه میخونم برای داداشت.  خیلی گریم گرفته میرم سرویس بهداشتی ...

وای تو رو خدا با خودت اینجوری نکن

خودتو بزن به بی خیالی

شاکر باش خدا حتما نظر لطفشو بهت میکنه 😊

ذکر بگو... فیلم طنز ببین. خودت حال خودتو خوب کن

من فکر میکردم من خدای استرسم

شما با این حالت اگه نی نی  تو دلت باشه با دست خودت از بین می بریش

توکل کن به خدا

من چند روزه شمارو میشناسم

همش به یادتم

مطمئنم جواب ازمایشت مثبت میشه عزیزم 😘😘😘

خودت هم مثل اسمت خیلی مهربونی ان شاالله دو قلوی دختر و پسر نصیبت میشه عزیزدلم 😍😍😍

وای تو رو خدا با خودت اینجوری نکن خودتو بزن به بی خیالی شاکر باش خدا حتما نظر لطفشو بهت میکنه 😊 ...

عزیزدلممم خیلی ممنونم خواهرگلم ازلطفت الهی که خیرببینی😍😍😍

برای حاجتت دم صبحه میگن دعامستجاب میشه حمدمیخونم وصلوات میفرستم. 

دعاکن بخیربگذره, وای یعنی بااین حال ازبین میبرم جنینهامو؟ اخه دست خودم نیست که تایادم میادازمایش ازترس منفی شدن دلم میگیره. 

خداروکه بله خیلی شاکرم. گاهی میگم خدایاشکرت بچه ها رو دادی گاه اینجور قاط میزنم فکرکنم روانی شدم بایدبرم بستری😢😢

وای نگووو دوقلو خیلی ارزومه خداصلاح بدونه😊😊😊

عزیزدلممم خیلی ممنونم خواهرگلم ازلطفت الهی که خیرببینی😍😍😍 برای حاجتت دم صبحه میگن دعامستجاب میشه ...

خیلی ممنون از دعات عزیزم 😍😘

منم برات صلوات می فرستم

استرس سمه برات گلم

ببین چی حالتو خوب میکنه همون کارهارو انجام بده

لا حول و لا قوة الا بالله زیاد بگو

به دلم براته که مامان شدی 😍

خیلی ممنون از دعات عزیزم 😍😘 منم برات صلوات می فرستم استرس سمه برات گلم ببین چی حالتو خوب میکنه ...

راست میگی؟ وقعا؟ مامان افتاب هم اینجورمیگفت. خیلی دعام کن یادت افتادم

میگم خدایی ناکرده منفی شه اصلا نمیتونم بیام اینجا بگم روحیه بچه ها خراب نشه 

حالم باخریدخوب میشه که اونم نمیتونم برم بیرون خودشم همه جابسته اس😂😂😂

فدای تومرسیییی لطف کردی.

اصلا دلم نمیخواد کنسل کنم ممکنه بخاطر شرایط ایمنی بدنم مجبور بشم. دکتر ایمونولوژیستم مسافرته با دستی ...

سلام عزیزم راجب این میشه بهم توضیح بدی؟؟؟ من گیج شدم من که ندادم این ازمایش هااا رو. وای😱😱😱

یکبارپردینزول دادن بشدت پاهام گرفت دیگه گفتن نخورم. وای نگران شدم یعنی انتقال من چی میشه

خیلی سخته فدات شم، یه نذر دیگه کن بعدش هم اهدا کننده ها با واسطه ها در ارتباطن و شما نذر هم کرده با ...

بله. ممنون که راهنمایی کردین عزیزم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها برا جای امپولای باسن چیکار کنمممم خیلی درد داره

آمپول پروژسترون ؟ باید خیلی آروم تزریق بشه محتوایش حتی ۵ دقیقه طول بکشه .. بیرون که اصلا اینطور نمیزنن برات بده همسرت بزنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..