اصلا دلم نمیخواد کنسل کنم ممکنه بخاطر شرایط ایمنی بدنم مجبور بشم. دکتر ایمونولوژیستم مسافرته با دستیارش ویزیت شدم. دستیارش برا بیمارای انتقال و باردار ک اورژانسی هستن از طریق واتساپ با دکتر درارتباطه
بهم گفت چون بار اوله ک میخای انتقال بدی فقط پردنیزولون بخور و سرم آی وی آی جی لازم نداری بخاطر اینکه ممکنه خود سرم حساسیت بده و ای وی اف رو مختل کنه. منتها باید از دو ماه قبل از انتقال پردنیزولون میخوردی. گفتم اخه دکتر دفعه قبل بهم اسپرین داد ولی نگفت پردنیزولون بخورم فقط گفت یک ماه ب انتقال جواب ازمایشات ایمنی و انعقادی رو بیار.
خلاصه بهش گفتم الان فقط بیست روز تا انتقال فرصت دارم و اگه میبینی مصرف پردنیزولون بیست روز کافی نیست این ماه برا انتقال نرم. گفت نه بیست روز هم خوبه کافیه.
همزمان با ازمایشات ایمنی دکتر برام تست آپکا (APCA) هم نوشته بود ک رویان اینو انجام نداد و گفت نمی دونیم چی هست. دستیار دکتر امروز بهم گفت این تست خیلی مهمه و خودت و همسرت انجام بدید حتما جوابش رو بیارید. ازش خواستم یکمی درموردش برام توضیح بده گفت اگه عددش پایین باشه باعث میشه انتقالت منفی بشه. منم همون ازمایشگاهی ک خودش معرفی کرد سریع ازمایش دادم و ازشون خواستم برام جوابشو واتساپ کنن. تا اینکه خود دکتر ازمایشگاه شخصا بهم زنگ زد و عددش رو گفت. گفت عددت ۱۰ هیت ولی بهتره بین ۱۵ تا ۲۰ باشه. گفت با دو جلسه لنفوسیت تراپی عددش درست میشه. بهش گفتم فقط بیست روز حدودا فرصت دارم گفت باید ببینی نظر دکتر چیه ولی نهایتا چون وقت نیست یه بار لنفوسیت تراپی میشی و یا برات آی وی آی جی باید تزریق کنن.
حالا این سرم ک گیر نمیاد
شنبه باید برم دوباره پیش دستیار دکتر ببینم چ درمانی درنظر دارن
دکتر ایمونولوژیستم توی زمینه سقط و آی وی اف خیلی خیلی قدر و سرشناسه. فکر کن از تهران بیمار داره.
خیلی این روزا بهم ریخته و سردرگمم