2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من بوشهرم عزیزم  نه عزیزم رحم اصلا مشکل نداره رحم سه لایه با اندومتر ۱۱ که به گفته خود دکترم ب ...

پناه بر خدا، اصلا دلیل نمیشه بری سراغ رحم اجاره ایی 

شما باید آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام بدی 

خیلی خیلی مشکوک هستی از اون جهت گلم

من فك كن اومد هشت صدم دوز دارو رو كم كرد منم تنبلي كردم كم خوردم منظم نخوردم يه هفته پيش ازمايش دادم ...

برای من اومده بود رو 0.9 

یه روز رو‌کم کرد، الان ازمایش دادم شده ۱.۹

حالا هفته دیگه میرم پیشش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله عزیزم . بله قبل رفتن خوردم.  ایشالله همه انتقالی ها مامان بشن واقعا هممون  ذوق می ...

سمر جان استراديول رو بايد از فردا شروع كنم صبح بعد صبحانه ٢ تا بخورم  بعد عصر بخورم يا ١٢ ساعت بعد بخورم ؟

بچه ها من امروز روز سومم تمومه  از فردا کم کم شروع کنم کارای خونه و آشپزی مشکلی داره ؟&nb ...

پشمالو جان منم مثل شما یکشنبه ظهر  انتقال دادم امروز روز سوم حساب میشه یا چهارم ؟  من همش روز چهارم حساب میکنم 

بخداهروزیک برنامه جدید دارم من. الانم اینقدرالکی عصبی میشم عین پریودیم😒😒😒 توکل بخدا فقط ازت میخو ...

من مطمینم تو مثبت میشی گلم اصلا فکرت درگیر نباشه اصلا کار به اونجا نمیرسه همینه به دردا هم سعی کن بی اهمیت باشی من و همسرم خیلی برای دوستایی که انتقال دادن دعا میکنیم نگران نباش عمرم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پشمالو جان منم مثل شما یکشنبه ظهر  انتقال دادم امروز روز سوم حساب میشه یا چهارم ؟  من همش ...

به سلامتی عزیزم 😍 

ایشالا به حق این ماه عزیز همه دلشون شاد بشه 🤲

منم ساعت ۳ انتقال دادم دیگه از امشب میشه روز ۴ 

استراحتت چطوریه ؟ 

من از فردا دیگه خودم کارامو میکنم فقط حواسم هست خسته نشم و چیز سنگین برندارم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم @زینبی_بابا     حالت خوبه؟ میخاستم ازت بپرسم اگه برای سیکل لانگ انتقال، ال ...

سلام عزیزم 

والا مشایخی از این تیپ نازها داره، ولی شما هم واسه اینکه حساس نشه بعدا یه بهونه بتراش بگو مشکلی پیش اومده بود

ولی راستش اطلاع ندارم چه مدت بعد میشه شروع کرد عزیزم

حالا چرا میخوای کنسل کنی؟ 

به سلامتی عزیزم 😍  ایشالا به حق این ماه عزیز همه دلشون شاد بشه 🤲 منم ساعت ۳ انتقال دادم دیگ ...

ایشالا به حق این ماه مبارک و روزهای عزیز  حاجت روا بشیم‌ صدای نی نی بپیچه تو خونه هامون ، منم کسی خبر نداره کم کم کارای خونه رو باید انجام بدم سعی میکنم کار سنگین‌نکنم‌، تا امروز استراحت کردم ولی هر نیم ساعت کمی راه رفتم ، کمر درد خیلی شدیدی گرفتم از درازکش بودن ، دوش گرفتی شما ؟