2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
سلامم عزیزدلم لطفانگران نباش ...انشالله حتماکلی جنین توپل برات تشکیل میشه ومیای شادی میکنیم نگران نب ...

فدای شما مامان مهربون جونم دلت پاکه برام دعا کن الهی که همین جور بشه که میگی التماس دعا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله سونو واژینال میکنن وقتی بجای تخت معاینه، تخت ساده استفاده میکنن خیلی درد داره مجبوری باسنت رو ...

روز پانکچر سونو شدی؟ من که نشدم. ندیدم اون روز هم کسی سونو بشه. شاید مورد خاص بودی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چرا ؟ بقيه را انتقال داديد يا جنين كم براتون تشكيل شده؟

من امروز که رفتم گفت دو تا جنین پسر داری دوتا دختر یکی از جنین های پسر هم از لحاظ ژنتیک مشکل داره اون رو حذف کردن می خوام همون یه پسر رو انتقال بدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
فدای شما مامان مهربون جونم دلت پاکه برام دعا کن الهی که همین جور بشه که میگی التماس دعا 

چشمم قابل باشم حتماحتما دعا میکنم فردابری دکترخوش خبربیای. حتماکلی تخمک خوب داری. 

عزیزم منم فکرکنم شایدپریودشم چون بازاخلاقای سگی نزدیک پریودم ظاهرمیشن

دونه ای ۱۴۰ هزار تومن با بیمه برام حساب کردن

خیلی هم عالی انشاالله موفق باشی و به زودی مامان بشی 

انتقالتون کی هست ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چشمم قابل باشم حتماحتما دعا میکنم فردابری دکترخوش خبربیای. حتماکلی تخمک خوب داری.  عزیزم منم ف ...

قربون چشمات.نه عزیزم این چه حرفیه اینا طبیعیه حتی توی بارداری هر ماه ممکنه پیش بیاد اصلا بد به دلت راه نده انشالله که شنبه میری آز میدی و خیالت راحت میشه اصلا اینجور فکر نکن اصلا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه هاخوبین همگی?  من بازاخلاقای سگی وعصبانی شدنهای نزدیک پریود ظاهرمیشن شاید قراره پریود ...

مهربون جون این همه روز تو خونه بودی، این همه استرس داشتی، الان توقع داری اخلاقت خوب باشه عزیزم؟؟؟

قربون چشمات.نه عزیزم این چه حرفیه اینا طبیعیه حتی توی بارداری هر ماه ممکنه پیش بیاد اصلا بد به دلت ر ...

بخداهروزیک برنامه جدید دارم من. الانم اینقدرالکی عصبی میشم عین پریودیم😒😒😒

توکل بخدا فقط ازت میخوام روزعملت اگرمنفی شدم دعاکنی نبازم ادامه بدم. 

منم مثبت شدم قول دادم همونجادعای توسل بخونم براهمتون