2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044873 بازدید | 684416 پست
عزیزم این گروهتون خصوصی و دوستانه است؟ یا امکانش هست منم عضو شم؟    

میتونی عضو شی ، تو تلگرامه ، من به مدیر میگمم بیارتت

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
فدای دل مهربونت عزیزم‌. توکل بر خدا هرچی صلاح خودشه راضیم به رضای خودش😍 عزیزم اصلا نگران نباش تا سو ...

انشالله قربونت برم عزیزمی که ایتقد بهم روحیه میدی انشالله انشالله❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پول درسته مهم نیست، ولی خدایی نکرده شبی 16 میلیون هم کم چیزی نیست    

دارچین چون من خیلی دوست دارم پستهاتو چند بار میخونم مامان پرانرژی در کل عاشقتم😂😂😂😂

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
دارچین چون من خیلی دوست دارم پستهاتو چند بار میخونم مامان پرانرژی در کل عاشقتم😂😂😂😂

عزیییزم، قربونت برم. بهم لطف داری     

انقد خوشحالم کردی با این حرفت که دیگه پول برام مهم نیست   

عزیییزم، قربونت برم. بهم لطف داری       انقد خوشحالم کردی با این حرفت که دیگه پول ...

😂😂😂😂😂اصصصلا بمب انرژی مثبتی باور کن 

انشاالله که اصلا از این پولا خرج نکنی در عوض خرج قر و فرشون کنی 

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
ایشالله الان دو تا تو دلت داری و خودت خبر نداری    

وای ایشالله عزیزدلم خدا ازدهنت بشنوه😍😍😍

خداایشالله نصیب همه دوستان ومنمبکنه وبه همه شماهایی باردارین انشالله فرزندان سالم وصالح عنایت کنه وبخوشی بیان بغلتون🤗🤗🤗

😁😁😁واییییی خداااا دختر چرا اینقد منو میخندونی انرژی مثبت الهی که همیشه دلت شاد باشه جیگر جون  ...

عزيز دلمي خوش خنده جانم😍😍😘😘 انشاالله هميشه لبات خندون باشه🌷😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
وای ایشالله عزیزدلم خدا ازدهنت بشنوه😍😍😍 خداایشالله نصیب همه دوستان ومنمبکنه وبه همه شماهایی بارد ...

وای من چقدر خوشم برات😍 شیرین زبون مشهدی. ازمایشت مثبت شد انشالله نی نی ها اومدن برو سلام ما رو به آقا برسون حتما

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
وای من چقدر خوشم برات😍 شیرین زبون مشهدی. ازمایشت مثبت شد انشالله نی نی ها اومدن برو سلام ما رو به آ ...

ایی جونم مو قربون توبروم خواهرجان😍😍😍

عزیزم نگران حالتهای دردپریودیتم نباش اصلا این عوارض داروهاست این حسهامیادمنم داشتم. 

توکل بخدا دعاکن عزیزدلم توام اصلاازیادمن نمیری ایشالله خوش خبرمیای میگی مامان شدی چقدرذوق کنم من😍😍😍

چشوووم حتما میرم حرم به اقا نذر کردم 

ولله     مهربون جون اگه انشالله تستت مثبت شد باید هزینه خدایی نکرده nicu بچه های منو بدی ...

😂😂😂😂

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم دی اف ای همسر من 24بود تقریبا دو ماه  ال کارنتین ، سن پلاس  کیوتن  امپول hm ...

ممنونم عزیزم. آره حتما کمک بود. خدا روشکر که با داروdfiهمیرتون پایین اومده. چون ما هم هفت ماه این دارو ها و چند داروی دیگه رو همسرم استفاده کرد.اما از 33 شد 41 و بعد هم 34.بعد که دیدند هیچ اثری دارو روش نداشته گیشنهاد ببوگسی دادن که دوتا جنین بلاست داشتم. اما متاسفانه انتقالم منفی شد. شما خدا رو شکر الان تو رنج عالی اومدین چون زیر 15 شده و قطعا جنین های باکیفیتی براتون تشکیل میشه. 

الان هم برای این 50 روز به خودم دارویdheaدهیدرو  و اسفید و پودر اینو فولیک و ویتامین دی دادن. ایشالا این 50 روز معجزه بشه. برام دعا کنید