2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
ااا باشه گلم گوجه سبز واقعا حساسیت زاست؟

بالا پیاممو کامل کردم یه بار دیگه بخونش

اره چون میوه ی کاله بعضی وقتا باعث الرژی میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اوو چقدر شما مانکنید. خجل شدم که با این وضع دلم میخواست چاق تر هم بشم.  قبلا چند کیلو بودی؟ ای ...

من همیشه ۶۳ بودم قبل انتقال۶۶ بودم🙄۲۰ هفته ۷۱ قدم ۱۷۲ هست

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا عزیزم الان روز12 انتقالم, دعاکن استرس خفه ام کرده.  روز9-10هم لکه قهوه ای داشتم سکته ...

چه زود شدی روز ۱۲، انشالله کی آزمایش می دی؟ امیدوارم با خبر خوش بیای خوشحال بشیم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
این سوال منم کسی نمیتونه جواب بده؟

عزیزم میگن بهتره سه روز اول استراحت کنید و دراز بکشید بعد از اون تو خو‌‌نه راه برید که خونرسانی به رحم انجام بشه ولی جاروبرقی و کار سنگین و بلند کردن هر چیز بالای دو کیلو ممنوعه 

غذا های نشاسته دار بخور ولی مراقب باش اصلا یبوست نشی

مرسی عزیزدلم ممنون از لطفت ایشالله همینجوری باشه توکلم بخداست  ممنونم از دعات الهی خودتم بزودی ...

فدات عزیزم. خدا از دهنت بشنوه.😚 شنیدم رزاقی اول خرداد میاد ایشالله اگر بیاد من هم یکی دو ماه دیگه انتقال می دم جنین هامو

من یه دونه جنین دارم 

به امید خدا همین یه دونه جنینت باکیفیته و مامان میشی. به تعداد نیست لزوما.

عزیزم پیج اینستاگرام مرکز مام رو دنبال کن، امروز دکتر علیرضایی میگفت زندگی عادی بعد انتقال جنین داشت ...

باشه عزیزم مررررسی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم میگن بهتره سه روز اول استراحت کنید و دراز بکشید بعد از اون تو خو‌‌نه راه برید که خونرسانی به ر ...

منم اکثرا درازکشم ولی میخام زیارت عاشورا ودعای توسل بخونم الان گفتم ببینم نشسته برام ضرر نداشته باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ازمايش ذخيره فقط استرس مياره دقيق سونو كه فوليكول رو نشون ميزه

عزیزم سونو که اصلا دقیق نیست. من دفعه اول میکرو ازمایشم ذخیرم رو ۱.۹ نشون میداد اما تو سونو دکتر بهم گفت بر اساس سونو ذخیرت کمه و هشت دهم هست . اونجا که جنینی برام تشکیل نشد و گدشت . سه ماه بعد رفتم رویان اونجا دوباره سونو شدم که اونجا گفتن با توجه ببه سونو ذخیرم به همون عدد ازمایش نزدیک تره. پس زیاد به سونو برا ذخیره اعتباری نیست 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت