2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
🤣🤣🤣 مثبتی مثبت مهربون جون  هم شما هم ماهنده جون به حق این ماه مبارک

توکل بخدا باورکن متبت شم میام جشن بگیریم نشداصلاسایت نمیام کسیوناراحت نکنم. 😉😉😉

انشالله قسمت همه منتظرا بشه وعلی الخصوص بچه های اینجا😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولله. دکتر من که گفته بود بیا محب کوثر nicu عرفان گرونه، محب کوثر شبی 8 تومن درومد. خدا به د ...

اخه ريسك دوقلو بالا هستش ادم بايد اينجور چيزارو در نطر بگيره ولي چقدر ظلمه كه شبي ٨ تومن دوتا ١٦ تومن😞😞بجز زايمان و هزارتا خرج ديگه☹️Khoobi جون تهران زايمان كرده؟ از ايشون بايد بپرسيم چقدر داده براي nicu ☹️

خداياشكرت....❤️ 
اخه ريسك دوقلو بالا هستش ادم بايد اينجور چيزارو در نطر بگيره ولي چقدر ظلمه كه شبي ٨ تومن دوتا ١٦ توم ...

تا جایی که یادمه تهران نبودن. خیلی هم بعیده برای زایمان اومده باشن تهران چون اورژانسی شد.

نازنین جون رو گیر بیار. فکر کنم چند ساعتی پسرش تو nicu بود. پیامبران زایمان کرد.

اخه ريسك دوقلو بالا هستش ادم بايد اينجور چيزارو در نطر بگيره ولي چقدر ظلمه كه شبي ٨ تومن دوتا ١٦ توم ...

عزیزم چند هفته ایی؟؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
تا جایی که یادمه تهران نبودن. خیلی هم بعیده برای زایمان اومده باشن تهران چون اورژانسی شد. نازنین جو ...

نميدونم چرا نميتونم تگ كنم ولي تو تاپيك ديدمش ازش ميپرسم حتما

خداياشكرت....❤️