2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ولله     مهربون جون اگه انشالله تستت مثبت شد باید هزینه خدایی نکرده nicu بچه های منو بدی ...

خخخ منومیگی؟؟ اقا ایشالله که لازم نمیشه جانم ولی حاضرم شده کلیمم میفروشم میدم عشقای خاله سالم باشن ومنم ازطرفی بچه دارشم😥😥😥

خدایی خیلی پوله ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخ منومیگی؟؟ اقا ایشالله که لازم نمیشه جانم ولی حاضرم شده کلیمم میفروشم میدم عشقای خاله سالم باشن و ...

عزییییییزدلمممممم، چقدر شرمنده کردی منو با همین حرفی که زدی. انشالله انشالله ننه شدی رفت. خدایی خیلی دلت پاکه  

عزییییییزدلمممممم، چقدر شرمنده کردی منو با همین حرفی که زدی. انشالله انشالله ننه شدی رفت. خدایی خیلی ...

از بيمارستان پيامبران خبر نداري دكتر من عرفان و پيامبران هستش و دوتا بيمارستان ديگه كه نميدونم. يعني واقعا nicu شبي ٨ تومنه؟🤕🤕🤕🤕🤕زايمان چقدره؟

خداياشكرت....❤️ 
نخنداقا من دیونممم😂😂قبوله من مثبت شم فقط شنبه😁😁

ایشالا مثبتیییییییی😍😍😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزییییییزدلمممممم، چقدر شرمنده کردی منو با همین حرفی که زدی. انشالله انشالله ننه شدی رفت. خدایی خیلی ...

فدای توبشم نگوقربونت برم 😍😍😍باورکن بچه هاتون روخیلی دوست دارم هربارکه یکیتون زایمان میکنیدمیگم کاش میشد ببینمتون. خیلی دوستون دارم عزیزم... 

ممنون فدای توبشم توکل بخدا ببینم شنبه خداچی میخواد

از بيمارستان پيامبران خبر نداري دكتر من عرفان و پيامبران هستش و دوتا بيمارستان ديگه كه نميدونم. يعني ...

نمیدونم ولله. دکتر من که گفته بود بیا محب کوثر nicu عرفان گرونه، محب کوثر شبی 8 تومن درومد. خدا به داد عرفان برسه   

اینا معمولا تو یه رنجن. آدریانا جون گفت زایمان محب 11. راستی نازنین جون پیامبران بود. ازش بپرس

ایشالله اصلا نیاز پیدا نمیکنیم. من با خودم گفتم اگه خدایی نکرده اورژانسی شد و خیلی زودتر شد برم دولتی. دکترم چمران هم هست. نمیدونم nicu داره یا نه.

ایشالا مثبتیییییییی😍😍😍😍

قربونت عزیزدلممم ایشالله بادعاهای شما. اونروزم ممنون گفتیدامپوله روزدم لکه بینی قطع شدها.

خداوندایشالله نی نی های نازتون روسلامت بزاره بغلتون گلم😁😍😍😍

قربونت عزیزدلممم ایشالله بادعاهای شما. اونروزم ممنون گفتیدامپوله روزدم لکه بینی قطع شدها. خداوندایش ...

قربونت برم عزیزم مرسی 🙏🙏😘😘😘😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍