2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
والا ۲۰ هفته رفتم دکترم ۵ کیلو اضافه کرده بودم ولی خودم فکر میکنم ۲۰ کیلو اضافه کردم😅 تو ان تی نه ت ...

اي جااان دلم فداشون بشم وروجكا😍😍😂😂من هفته ١٠ هستم ١ كيلو اضافه كردم اينقدر ميترسم😢خيلي خوب اضافه كردي خداروشكر 

خداياشكرت....❤️ 
توچرامنتظرشنبه ای؟ ایشالله حال دلت همیشه خوب باشه.  والله خواستم بی بی بزنم زینبی جان وبچه هام ...

شنبه نوبت دكتر دارم عزيزم بعد از ٤ هفته😢اينقدر دير گذشت برام. قربونت برم عزيزم انشالله. ديگه چيزي نمونده كه با خبر خوش بياي☺️😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چقدر عالی خدا حافظشون باشه  کجا انتقال دادین؟ شماها که مثبت شدین از تج ...

قربونت گلم‌ممنونم بیمارستان گاندی دکترم فاطمه داوری تنها والا تغدیه قبل و بعد همین که دوستان میگن ولی من پیاده روی خیلی کردم و پی ارپی فکر میکنم تاثیر زیادی داشتن چون دوبار کردم دوبارم‌مثبت شدم که قبلی سقط شد افت بتا داشتم اما انتقال اولم نه ورزش کردم نه پی ارپی منفی شدم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
قربونت گلم ان شاءالله مامانی لکه بینی تو اون زمان خوبه شاید لانه گزینیه😍😍😍ان شاءالله مامان دوقلوه ...

خیلی ممنونم ازت عزیزدلم دعام کن تاشنبه خوش خبرباشم, وای دوقلووو چه شود خوشابه سعادتت مامان مهربونشون. 

دستت دردنکنه گلم لطف کردی خدا وروجکاتونگه داره

اي جااان دلم فداشون بشم وروجكا😍😍😂😂من هفته ١٠ هستم ١ كيلو اضافه كردم اينقدر ميترسم😢خيلي خوب اضاف ...

قربونت گلم خدا نی نی گلی هاتو حفظ کنه😍😍😍اوایل خیلی اضافه نمیکنی طبیعیه عزیزم😘😘🍬

شنبه نوبت دكتر دارم عزيزم بعد از ٤ هفته😢اينقدر دير گذشت برام. قربونت برم عزيزم انشالله. ديگه چيزي ن ...

اهان ایشالله خودتم باخبرای خوش میای, نوبت برای چیه؟ 

خداخودش کمک کنه به منم. امروز 10دقیقه ای رفتم حمام. میترسم بازلکه بینی بشم😢😢😢

قربونت گلم خدا نی نی گلی هاتو حفظ کنه😍😍😍اوایل خیلی اضافه نمیکنی طبیعیه عزیزم😘😘🍬

من از اينكه ١ كيلو اضافه كردم ميگم زياده عزيزم😂😂😂قربونت برم عزيزم همچنين ني ني هاي گل خودتو😘😘😘❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
قربونت گلم‌ممنونم بیمارستان گاندی دکترم فاطمه داوری تنها والا تغدیه قبل و بعد همین که دوستان میگن ول ...

دعا کن برای ما عزیزم

که خیلی محتاجیم... 

پیاده روی رو به امید خدا شروع میکنم

پی ار پی رو بعد ازدو سه بار منفی شدن انتقال انجام میدن؟

در خواست بدم خودم برای بار اول انجام میدن به نظرت؟

خیلی ممنونم ازت عزیزدلم دعام کن تاشنبه خوش خبرباشم, وای دوقلووو چه شود خوشابه سعادتت مامان مهربونشون ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله شنبه خوش خبر میای با یه بتای تپل دوقلو🙏🏻🙏🏻😍😍

دعا کن برای ما عزیزم که خیلی محتاجیم...   پیاده روی رو به امید خدا شروع میکنم پی ار پی ...

قربونت گلم‌چشم اگه قابل باشم بستگی به دکترت داره من بار اولم خراش رحم داد منفی شدم دوم و سوم ‌پی ارپی کردم خودم اصرار کردم میگفت نیاز نیست دکترم

ایشالله توکل بخدا, کاش خداهم منولایق مادری ببینه.  چقدر خوش ذوقی توگلم😍😍😍بتای تپل😁😁

حتما لایق بهترین هایی عزیزم به لطف خدا ذره ای شک نکن😍😍😘😘