2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
یه لحظه که داری جابجا میشی درد میگیره؟ اگه آره منم میشم بعضی وقت ها چرا استراحت مطلق؟ سرکلاژ کردی؟ ...

کلا بعد قطع خونریری ام گفت تا آخر باید است احت مطلق باشی سرکلاژ نکردم نه سونو شکمی ۳۵ بود د۳ کم بود روزی دوتا دوهزار میخورم کلسیم‌نه کم نبود مولتی ویتامین پراناتال میخورم البته

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه لحظه که داری جابجا میشی درد میگیره؟ اگه آره منم میشم بعضی وقت ها چرا استراحت مطلق؟ سرکلاژ کردی؟ ...

به هر پهلو که میشم تا چند دیقه درد میگیره میوفته دردش

وایی خدا چقدرعالییی, خداکوچولوت روصحیح سالم بزاره بغلت. خداکنه برای منم اونطورباشه. من دیونه ام ازطر ...

اصلا فکر آزمایش نکن.اون روز مجبوری با همه استرس بدی.قشنگ‌ حس میکنن چی میگی.

ازت میخوام برای نی نی هام دعا کنی که صحیح و سالم باشن عزیزم

نگران نباش عزیزم خدایی که تو اون همه سختی نگهدارشون بوده مطمئنا تا آخرش هواشونو داره و حافظشونه. را ...

ممنونم عزیز دلم قطعا همینطوره😍😍من استرسی ام فقط😅دختر پسرن عزیزم

سلام دوستای عزیزم من انتقال دادم دو تا بلاست خیلی خیلی ازتون ممنونم که دعام کردید وای خانما امروز ول ...

سلام عزيزم مباركت باشه🌷 ان شاالله دوهفته ديگه با بتا مثبت مياي و جشن ميگيريم🤲🏻 

حالا من چي بپوشم😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اصلا فکر آزمایش نکن.اون روز مجبوری با همه استرس بدی.قشنگ‌ حس میکنن چی میگی. ازت میخوام برای نی نی ه ...

ای جوننممم الان من فهمیدم دوقلوهستن؟؟ خاله فداشون بشه😍😍😍قول میدم انشالله مثبت بشه به نیت سلامت دنیا اومدن وسلامتی خودت وبچه ها دو دور تسبیح صلوات بفرستم. قبوله؟ توم منودعاکن😊😘😘😘

البته الانم 14تاصلوات میفرستم به نیت بارداری سالم و سلامتی خودت وبچه ها

امروز ١٠ هفته و ١ روز هستم شنبه ميشه ١٠ هفته و ٤ روز . فكر كنم اين سري برم براي هفته بعدش ميفرسته غر ...

منم عین تو باید ۱۱ هفته بدم الان ۹ هفته هستم.چیکا جون تو آسپرین هنوز میخوری؟

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 بله بله دیگه کامل میشناسم مامان دو قلوها که همش لکه بينی داشتی به نام خدا دس ...

😅😅😅قربونت گلم ممنونم چشم اگه بتونم😁😁😁

😅😅😅قربونت گلم ممنونم چشم اگه بتونم😁😁😁

سلام عزیزم خوبی؟ خدا دوقلوهای نازتوحفظ کنه برات ایشالله

خواهربرای منم دعامیکنی؟ اصلادل تودلم نیست شدیداسترس دارم شنبه میرم ازمایش😢