2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم خدا خیرت بده. نه روز ۸ فردا میرم گفت روز ۱۰ دیره 

خب عزیزم استرس نداشته باش دکترت خودش حواسش هست 

فردا هم میری سونو ایشالا کلی فولیکول داری 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم استرس نداشته باش دکترت خودش حواسش هست  فردا هم میری سونو ایشالا کلی فولیکول داری 😍

انشالله آخه دیشب یه تاپیک خوندم که بنده خدا تخمکاش ۳ تاش آزاد شده بوده ۲ تا واسش مونده بوده که دیگه کنسل کرده حتی به دکترش گفته بوده که ترشح داره گفته بود طبیعی منم نگران شدم چون امروز خیلی ترشح داشتم. انشالله فدات شم دعام کن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله آخه دیشب یه تاپیک خوندم که بنده خدا تخمکاش ۳ تاش آزاد شده بوده ۲ تا واسش مونده بوده که دیگه ...

عزیزم خیلی کم پیش میاد این مورد بهش فک نکن  

ایشالا فردا میری با خیال راحت روز پانکچر رو مشخص میکنه برات  🙏🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم خیلی کم پیش میاد این مورد بهش فک نکن   ایشالا فردا میری با خیال راحت روز پانکچر رو مشخص ...

انشالله مرسی که آروم کردی. انشالله که مامان شدنت رو بیای خبر بدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چیکا جون میگم شنبه که بری دکتر میشی چند وقته؟اگه اشتباه نکنم یازده هفته ای درسته؟به منم گفته تو ۱۱ ه ...

باورت ميشه اصلا از حساب و كتاب سر در نميارم 😂ولي فكر كنم ميشم ١٠ هفته و ٤ روز. 

خداياشكرت....❤️ 
باورت ميشه اصلا از حساب و كتاب سر در نميارم 😂ولي فكر كنم ميشم ١٠ هفته و ٤ روز. 

۱۰ هفته چهار روز یعنی هفته ۱۰ تموم شده و ۴ روز هم از هفته ۱۱ رد شده.یعنی الان تو ۱۱ هفته هستی عزیزم

سلام عزيزم شما قبل انتقال اسپرين وپردنيزولون داشتين ؟ با استراديول شروع كردين دوتاش رو ؟ روزي يكي پر ...

سلام عزيزم اسپرين ١٠ روز مونده به انتقال قطع كرد پردنيزولون رو از ماه قبلش قطع كرد دوباره از روز انتقال شروع كرد هردوشو برام بله روزي يكي پردني ميخورم

خداياشكرت....❤️ 
آخه عزیزم.دقیقا علائمت عین من هست‌.منم مثل تو همون روزا لک دیدم بعد که آمپول انوکسا و قطع کردم و آمپ ...

وایی خدا چقدرعالییی, خداکوچولوت روصحیح سالم بزاره بغلت. خداکنه برای منم اونطورباشه. من دیونه ام ازطرفی میگم برم ازمایش شنبه خلاص میشم ازاسترس ازطرفیم جرات رفتن ندارم😁😁😁

ولی توروخدا عزیزم خیلی حزفت به مزاجم خوش اومد یه چیزی بگومثبت شد برات انجام بدم لطفا

۱۰ هفته چهار روز یعنی هفته ۱۰ تموم شده و ۴ روز هم از هفته ۱۱ رد شده.یعنی الان تو ۱۱ هفته هستی عزیزم

امروز ١٠ هفته و ١ روز هستم شنبه ميشه ١٠ هفته و ٤ روز . فكر كنم اين سري برم براي هفته بعدش ميفرسته غربالگري احتمالا. تو كي ميري؟ چند هفته اي؟

خداياشكرت....❤️