2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
گفته ۲۵۰ میلیگرم بر کیلو فکر کنم برای ۶۰ کیلو میشه ۳ تا سرم من ۶۵ هستم نمیدونم چیکار کنم

خب باز از دکترت بپرس 

شاید بگه 4 تا بزن 

بعد بهتون گفتن چند روز قبل از انتقال بزنید ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خب باز از دکترت بپرس  شاید بگه 4 تا بزن  بعد بهتون گفتن چند روز قبل از انتقال بزنید ؟

منکه هنوز ندیدم دکترمو 

ببینمش میپرسم حتما. گفته یک هفته قبل از انتقال

بعدش بعد از مثبت شدن، و بعدش هم هرماه تا پایان ماه ۴ بارداری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غصه نخور عزیزم حتما الان مامان هستی تو سنی نداری، به ذخیره هم توجه نکن خبلیها با ذخیره یک کلی تخم ...

ای جونمم میفهممت کاملا همدردیم اینجا, نه اخه قبلاهم فقط جنین ضعیف تشکیل شده بود این بار خدا عنایت کردشدن4تا. 

عزیزم بنظرم بهتره یک مدت حدود دوماه بیخیال بشی بری سفر گردش هرکاری که حال دلتوخوب میکنه بعدباقدرت بیشتراقبل ادامه بدی تواین راه کفش اهنین بایدپوشید. 

من خودم دوماه پیش میگفتم نشه دیگه پانکچراینهانمیرم ولی الان که فکرمیکنم میبینم چاره چیه

غصه نخور عزیزم حتما الان مامان هستی تو سنی نداری، به ذخیره هم توجه نکن خبلیها با ذخیره یک کلی تخم ...

عزیز دلمممم..پیامتو ک خوندم دلممم لرزید

اشک تو چشمام جمع شددددد

باتمام وجودم..از ته دلممممم..با زبون روزه..از خدا میخام ب زودی زووددد بیای و خبر مامان شدنت رو بدی ب حق فاطمه ی زهراااا

آمین یارب العالمین ❤❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام زینبی جون ترافیکم من هفته ۲۴ بارداریم و حرکات جنینامو قشنگ و قوی حس میکردم الان دو روزه خیلی کم ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 بله بله دیگه کامل میشناسم مامان دو قلوها که همش لکه بينی داشتی

به نام خدا دست از سر کچلشون بردار 

الان فقط با حرکاتشون حال کن، قرار نیست هر روز آفتاب بالانس بزنن برات

سلام دوستان لطفااا کمکم کنید!!!! من ۳۰سالمه با ۲۱جنین یه بار انتقال جنین بلاست داشتم که متاسفانه نش ...

فقط یه بار انتقال دادی نشده بهت گفته رحم اجاره بگیر؟!! 

دکترت کیه ؟ ضخامت رحمت موقع انتقال چنده ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم نه چه خطری عالیه، ان شاء الله خوش خبری 🤲🤲🤲🤲😍😍😍 به منم بگو حتما

چشم قول دادم مثبت بشه بیام خبربدم بشینم همونجادعای توسل بخونم برای حاجت همتون. 

اخه نه که من پدرومادرم دیابتی هستن برای همین ترس میگیرم

منکه هنوز ندیدم دکترمو  ببینمش میپرسم حتما. گفته یک هفته قبل از انتقال بعدش بعد از مثبت شدن، ...

انشاالله این دفعه حتما مامان میشی 

هیسترو هم میخوای بکنی عالیه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

منم همینطورم مامان سوفی شبا همش دارم کابوس میبینم 

صب با تپش قلب از خواب پاشدم نماز خوندم یکم آروم شدم 

خیلی روزای سختیه ... 

هزار جور فکر و خیال میاد تو سرم 

خودمو تصور میکنم که چن بار انتقال دادم و نشده و میخوام دوباره پانکچر کنم 

از طرفی میترسم اینقد ذهنتیم منفی شده رو واقعیت اور بذاره میخوام مثبت فک کنم سخته ...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان لطفااا کمکم کنید!!!! من ۳۰سالمه با ۲۱جنین یه بار انتقال جنین بلاست داشتم که متاسفانه نش ...

ببین عزیزم به حرفای مفت بعضی از این دکترا توجه نکن

همین که همچین حرفی بهت زده یعنی لیاقت نداره که بری پیشش برای درمان

مردم 10 بار پانکچر میشن هنوز نمی رن دنبال رحم اجاره ای! 

وقتی رحمت مشکلی نداره چرا باید دنبال اجاره ای باشی...  فکر کنم دکترت خودش مشکل داره

حتما دکترتو عوض کن. پیشنهاد میدم بهت بری پیش دکتر علیرضایی

ادم دلسوز و مهربون و فوق العاده با دید مثبت به شرایط ادم نگاه میکنه و امید میده

فقط یه بار انتقال داشتی و دکترت میگه بار دوم انتقال دادم نشد باید بری رحم اجاره ای؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام دوستای عزیزم من انتقال دادم دو تا بلاست خیلی خیلی ازتون ممنونم که دعام کردید وای خانما امروز ول ...

خداروشکر. ان شاالله به حق امام حسن. ع.  دو تا جنینت هم میگیره و یه دختر و پسر ناز نصیبت میشه عزیزم. 

فقط تو این مدت مثبت فکر کن

من به این اعتقاد دارم که به هر چیزی فکر کنی کائنات دست به دست هم میدن که اون اتفاق بیافته

دائم شکر گذار باش و همه ی علائم رو با دید مثبت ببین😘🤗