2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
والله نمیدونی اصلا باورم نمیشه که مثبته تانبینم, وای ماهنده جان خوبی؟ من استرس گرفتم ننه قبل انتقال ...

الحمدلله منم خوبم عزیزم. عزیزم میگذره تا الان تحمل کردی این چند روز هم روش. من که همش هر لحظه انگار دارم پریود میشم عزیزم. اولا که مثبتی عزیزم چرا نباشی؟ بعد هم نهایت نشد که خیلیم شده 😁دوباره تلاش میکنی عزیزم. فک نکنم قندت مشکل خاصی باشه نگران نباش

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره مرسی فدای تو خواهر لطف کردی بهم. میگما بنظرت لانه گزینی بوده؟ شنبه میرم ازمایش بنظرت قبلش بیبی ب ...

آره گلم احتمالش هست 

والا من با بی بی چک به خاطر خطای زیاد اصلا موافق نیستم خودم هم بعد از جواب آزمایشم زدم واسه یادگاری و انتقام از تمام بی بی چک های منفیم

به نظرم شما که این همه خرج کردی حیفه یه بی بی چک فسقلی جواب رو نشون بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم احتمالش هست  والا من با بی بی چک به خاطر خطای زیاد اصلا موافق نیستم خودم هم بعد از جوا ...

باشه نمیزنم حرف خواهرم حجته😍😍😍فقط میخواستم منفی شداماده شم غش نکنم شنبه😢

راستی عزیزم یه سوال که خیلی نگرانم کرده, من قبل انتقال قندناشتام75بود همیشه بعدالان بین رنج85-88هست خطرناکه؟ 

الحمدلله منم خوبم عزیزم. عزیزم میگذره تا الان تحمل کردی این چند روز هم روش. من که همش هر لحظه انگار ...

باشه عزیزم نمیزنم زینبی جونن هم همینوگفت فقط صرف اماده سازی خودم میخواستم وگرنه متنفرررم ازاین بی بی چکه بس منفی شده. گل دختر توچقدرخوبی همش که انرژی میدی. منم دقیقا عین تو بودم چندروزی کاملادرد پریود وزیرشکم و... الان رفع شده فقط شبها دردمعده میاد سراغم. برای توام میره نترس مامان ماهنده😍😍😘😘

الانم بزنی نشون میده برای از روز ۶ انتقال بلاست نشون داد

واقعا؟ چه جالب, البته برای من دوتا سه روزه هستن. 

راستی عزیزم بخداهمه پیاماتوخوندم دیروز ولی ناراحت بودم نشدجوابی بنویسم, عزیزم ناامیدنشواصلا ازدر رحمت خدا حتماجوابتومیده. توکه بی صبرشدی میشه بگم دو رکعت نمازصبرحضرت زینب بخونی؟ دلت اروم میشه. من خوندم الان اماده ام حتی اگه منفی شه بازبعدا ادامه بدم. من سنم کمه24سالمه اما ذخیرم رفته زیریک

باشه عزیزم نمیزنم زینبی جونن هم همینوگفت فقط صرف اماده سازی خودم میخواستم وگرنه متنفرررم ازاین بی بی ...

عزیز دلمی😍 تا خدا چی بخواد مرسی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ايشاله مثبت بشي عزيزم تو ازمايش إنتي تي پي او بالا بود پردنيزولون نوشت ؟

ایشالا عزیزم ، همگی مثبت بشیم بیاییم  از دوران بارداریمون بگیم ، انتی تی پی او بالا بود کم کاری تیرویید دارم ، ولی متوجه شدم کلا برای همه پردنیزولون رو‌ مینویسه که یه وقت جنین پس نزنه 

اشتباه مام همین بود که فقط یه جا رفتم و با جواب اونم رفتم آمنیو شدم بعد آمنیو که رفتم آنومالی یه جای ...

بذار من از تجربه ام بگم،من یه مدت تو سونوگرافی کار کردم،تایپیست بودم،اونقدر دیدم دکترا تازه کار هستن تجربه کافی ندارن اشتباه زیاد میکنن،یا اینکه تایپیست ها یه چیزی رو اشتباه تایپ میکنن یا یه عددی رو اینور اونور وارد میکنن دکتر هم بدون توجه، برگه سونو رو امضا میکنه میدن دست مردم،اونقدر که یک اشتباه باعث میشه جون یکی به خطر بیفته،یا مثلاً دیدم تو سونوی کلیه سنگ دیده شده بود تایپیست به جای کلیه چپ،راست نوشته بود طرف با اون سونو رفته بود زیر تیغ جراحی.آزمایشگاهها هم متاسفانه همین هستن،برا همین میگم اگه دیدین مشکلی دیده شده سونو و آزمایش رو یه جای دیگه،یه جای معتبر تکرار کنید،صرفا به اون جواب تکیه نکنید.

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
واقعا؟ چه جالب, البته برای من دوتا سه روزه هستن.  راستی عزیزم بخداهمه پیاماتوخوندم دیروز ولی ن ...

غصه نخور عزیزم

حتما الان مامان هستی

تو سنی نداری، به ذخیره هم توجه نکن

خبلیها با ذخیره یک کلی تخمک داشتن

تو ivf نتیجه و کیفیت مهمه نه تعداد

من خیلی بهم ریختم تازگی... بچه میخوام از ته قلبم

خواب و خوراک ندارم، یه لحظه ام میخوابم همه اش خواب میبینم

وقتی از خواب بیدار میشم حالت تهوع میگیرم یادم میاد چیا شده... دلم میخواد فقط بخوابم و برنگردم به این دنیا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️